DOLAR

32,5787

0.07%
EURO

34,9104

0.06%
ALTIN(gr)

2.436,95

0,30%
BİST 100

%
Huzurevlerinde Çalışacak Personel Alımları Başlıyor Başvurular Nasıl Yapılacak?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Huzurevlerinde Çalışacak Personel Alımları Başlıyor Başvurular Nasıl Yapılacak?

Huzurevlerinde Çalışacak Personel Alımları Başlıyor Başvurular Nasıl Yapılacak?

İlanlarda ard arda istihdam alanları paylaşan İŞKUR son hamleyi huzurevleri ve bakım evlerinde yaptı. Birçok vatandaşı bu alanlarda istihdam etmeyi amaçlayan İŞKUR gerekli şartları belirlemeye devam ediyor. Sürelerin kısa tutulacağı ifade edildi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:35
Huzurevlerinde Çalışacak Personel Alımları Başlıyor Başvurular Nasıl Yapılacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KPSS şartı aranmayan pozisyonlara yoğun ilgi devam ediyor. Huzurevleri ve yaşlı bakımevleri için alınacak personelde de KPSS şartı aranmıyor. Başvurular açıldığı andan itibaren rahatça başvuru oluşturabilirsiniz. Böylelikle sınavı beklemeyecek olan vatandaş rahat bir şekilde iş sahibi olabilecek. Aynı şekilde personel arayan huzurevleri ve bakımevleri hızlı şekilde personel açığını kapatacak. Başvuru yapmak için gereken şartlar da Kurum tarafından belirlenmiştir. Buna göre İŞKUR’a işsiz olduğunuzu belgelemeniz ve İŞKUR’a kayıtlı bir vatandaş olmanız gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve erkek adaylar için askerliğin sorun olmaması gerekiyor.

Sosyal Mesafeden Dolayı Her Şeyi Online Yapabilirsiniz

Huzurevleri ve bakım evleri mesai saatlerinin yoğun olduğu alanlar olduğundan bu yoğunluğa dayanabilecek ve esnek çalışma şartlarına sahip olan kişilerin başvurması bekleniyor. Bedenen, zihnen ve hukuken çalışma engelinin de bulunmaması gerekli. Diğer detayların İŞKUR’un ilan sayfasında yer alacağı belirtildi. Başvuruların hızlı şekilde yapılması ve sürecin kişi tarafından takip edilmesi gerekiyor. Talep fazla olduğundan dolayı yığılma olacağı muhtemel. Başvurular online şekilde yapılacağı gibi Kuruma giderek de yapılabilir. Online yapma isteyenler için İŞKUR’a kayıtlı olup olmadığınızı kontrol etmeniz isteniyor. Devamında ise iş ilanları sayfasına gelerek huzurevleri ve bakım evlerine ilişkin ilan sayfasına girmelisiniz. Burada sizden istenen evraklar doldurup başvurunuzu tamamlanmanız beklenmektedir. Başvurunuzun son durumu sitede üzerinden belli olacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP