DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Zümrüdüanka Dizisinde İşler Karışıyor! Dizide Herkesin Dikkatini Çeken Detay!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Zümrüdüanka Dizisinde İşler Karışıyor! Dizide Herkesin Dikkatini Çeken Detay!

Zümrüdüanka Dizisinde İşler Karışıyor! Dizide Herkesin Dikkatini Çeken Detay!

Zümrüdüanka yayınlanan son bölümünde ilginç hikayesiyle yine izleyiciyi ekranlara kilitledi. Herkesi heyecanlandırmayı başaran dizi de konakta kazanlar kaynamaya başladı. Gelecek bölümlerle ilgili detaylar bir bir ortaya çıkıyor. Peki ama nasıl? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:35
Zümrüdüanka Dizisinde İşler Karışıyor! Dizide Herkesin Dikkatini Çeken Detay!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zümrüdüanka son bölümü ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrol oyuncularının Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar ve Ayten Uncuoğlu’nun olduğu dizi cumartesi günleri yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Abbas’ın vurulması insanlarda büyük bir şok yaratırken onu vuran şahsın kimliği Serhat ve Zümrüt için daha da büyük bir yıkım olur. Azimet ise bir kez daha evlat acısının nasıl olduğunu hatırlayacaktır.

Özgüç konağının habersiz misafiri konak içinde bulunan bütün dengeleri değiştirmeye adaydı. Bu misafir, yalnızca Özgüçlerin değil aynı zamanda Demirkanların bile mutluluğunun bozulmasına neden olur. Yeni bir düşman ile karşı karşıya gelmesi gerektiğini gören Serhat hem sevdiklerini hem zor durumda kalan masum insanları korumak amacıyla bir çözüm yolu üretmesi gerektiğinin farkına varır. Bu yolda Cihan ile aralarında bir yoldaşlık gelişece gibi görünüyor. Suhandan’ın duyduğu gerçek Hamit’le aralarına büyük bir uçurum açtı. Hamit imkansız bir uçurumun içine düşerken, bu arada Suhandan kendine yeni bir amaç belirledi. Azimet, gittikçe yalnızlaşmanın acısıyla Serhat’a daha çok tutunmaya karar verir. Bunun için de Serhat’ı konağa getirmesi, Zümrüt’ten ayırması gerekmektedir.

Son Bölümüyle Taşlar Yerine Oturmaya Başlıyor!

Görünen o ki Serhat ve Zümrüt aşkı bir kez daha çok ağır bir sınavdan geçeceğe benziyor. Azimet ve Deniz’in arkadaşlığı da Serhat ve Zümrüt için gitgide artan bir tehlikeye dönüşecek gibi. Dizinin hayranları tüm bunların cevaplarını öğrenmek için yeni yayınlacak bölümü dört gözle bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP