Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi

Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi

Halkbank müşterilerine pek çok kolaylıklar sunuyor. Diğer bankalara olan konut kredisi borçlarını ödemek isteyen müşterileri için Halkbank konut kredisi yapılandırma seçenekleri sunmuştu. Şimdi de ev sahibi olmak isteyen müşterileri için Halkbank konut kredisi faiz oranlarını indirdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:35
Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Banka, Hesaplı Evim Kredisi ile uygun vade ve cazip avantajlar sunuyor. Bu kredi ile ödemelerinizi isterseniz aylık olarak eşit taksit tutarları ile isterseniz de kendi belirlediğiniz tutarlar dahilinde gerçekleştirebilirsiniz. Bütçenize uygun olarak ayarlayacağınız bu ödeme planına ek olarak Halk Bankası müşterileri, Hesaplı Evim Konut Kredisi ödemelerini diledikleri takdirde üç ay erteleme seçeneğine de sahipler.

Hesaplı Evim Konut Kredisi Hakkında Merak Edilenler

Banka, müşterilerinin bütçelerine uygun pek çok ödeme ve faiz seçeneği sunmaktadır. Bu kredi türü ile 50.000 TL’ye kadar alacağınız konut kredinizde seçeceğiniz vadeye göre size seçenekler sunulmaktadır. Dilerseniz 36 ay sürecek vade ile %0,95’lik faiz oranı seçeneğinden faydalanarak aylık olarak 1.646 TL’lik ödeme yapabilirsiniz. Dilerseniz de aylık olarak 728 TL ödeyerek 120 ay sürecek olan vade fırsatından yararlanabilirsiniz. Bu seçenekte %1,03 vade oranından faydalanırsınız.

50.000 TL ve üzeri konut kredisi işlemlerinizde ise yine seçeceğiniz vadeye bağlı olarak çeşitli faiz oranları ve ödeme avantajları banka tarafından size sunulmaktadır. Halkbank kredi hesaplama makinesi için bankanın sitesini ziyaret edebilirsiniz. Hayalinizdeki eve kavuşmak için başvurularınızı da yine Halkbank web sitesi üzerinden yapabilir ya da bankanın size en yakın şubesine uğrayabilirsiniz.

Başvuru esnasında sizden istenecek belgeler şunlardır:

– TC Nüfus Cüzdanı, ehliyet ya da TC numaranızı içeren pasaport belgeniz

– Mevcut durumunuza ait gelir belgeniz (Maaşlarını Halkbank üzerinden alan müşterilerin, ayrıca gelir belgesi getirmesine gerek yoktur)

– Almayı talep ettiğiniz eve ait tapu ve yapı kullanım belgesi

Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi hakkında detaylı bilgi almak ve merak ettiğiniz sorularınızın yanıtlarına ulaşmak için Halkbankası sitesini ziyaret edebilir, 0850 222 0 400 numarasını tuşlayarak müşteri temsilsine bağlanabilir ya da en yakın Halkbank şubesini ziyaret edebili

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP