Vakıfbank’tan Kobiler İçin Kış Kredisi

Vakıfbank’tan Kobiler İçin Kış Kredisi

Vakıfbank, önceki kış mevsimlerinde olduğu gibi bu kışta kobilerin yanında. Geliştirdiği çok çeşitli bankacılık ürünleri ve fırsatlar ile her sene bütün müşterilerinin para bazındaki ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlayan Vakıfbank, Vakıfbank Kış Kredisi aracılığıyla düşük faiz oranları ve vade seçenekleri ile kredi imkanları yaratmaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:36
Vakıfbank’tan Kobiler İçin Kış Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VAKIFBANK KIŞ KREDİSİ

Vakıfbank’ın sunduğu KOBİ’ler için Kış Kredisi hizmeti, KOSGEB desteğinin yetmediği noktalarda KOBİ’lerin yardımına yetişiyor. Vakıfbank’ın bu yeni hizmeti ile KOBİ’ler kışa daha rahat ve huzurlu bir şekilde bakabiliyor ve işletmelerinin güvenliğini sağlayabiliyor. Düşük faiz oranları ve uzun vade fırsatlarıyla KOBİ’lerin yanında olan Vakıfbank, KOBİ’ler için Kış Kredisi ile küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin nakit ihtiyacını bu kış mevsiminde de karşılıyor.

VAKIFBANK KIŞ KREDİSİ HİZMETİNİN DETAYLARI

Vakıfbank’ın KOBİ’ler için sunduğu Kış Kredisi’nin üst limiti 100.000 TL’dir. KOBİ sahibi vatandaşlar, düşük faiz oranları ile maksimum 100.000 TL’lik nakit para ihtiyaçlarını karşılayabilir ve maksimum 36 aya kadar olan vade seçeneklerinden Vakıfbank Kış Kredisi hizmeti ile yararlanabilirler. Vakıfbank, bunların yanı sıra Kış Kredisi ile KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda seçebilecekleri değişik 2 adet ödeme seçeneği sunmaktadır. KOBİ’ler için birinci ödeme seçeneği, 3 aylık ilk süreç içerisinde ödemesiz olan ve 3’cü aydan itibaren geri ödemelerin başladığı seçenektir. İkinci ödeme seçeneği ise her ay eşit taksitler ile veya 3 aylık eşit taksitler ile yapılan geri ödeme şeklindedir.

KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN

Vakıfbank’ın KOBİ müşterileri için düzenlemiş olduğu Kış Kredisi hizmetinden faydalanmak için, KOBİ sahiplerinin en geç 30 Mart 2018 tarihinde başvuru işlemlerinin tamamlanmış olmaları gerekmektedir. Bununla beraber, Vakıfbank Kış Kredisi’nden yararlanmak için çapraz bankacılık hizmetlerinin alınması mecburidir. KOBİ’lerin Vakıfbank’ın sunduğu bu hizmetten yararlanabilmek için ayrıca zorunlu hayat sigortalarını da yaptırmış olmaları gerekmektedir. Hayat sigortasını yaptırmayan KOBİ sahipleri ise mecburi olarak Vakıfbank’ın uygulayacağı komisyona tabi tutulacak ve de alacakları toplam kredinin binde beşi miktarında bir komisyonu ödemeleri zorunlu olacaktır. Bu şartları tamamlayan ve taşıyan KOBİ sahipleri, Vakıfbank’ın bütün şubelerinden veya Vakıfbank’ın internet sitesinden başvurularını gerçekleştirebilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP