DOLAR

32,5640

0.05%
EURO

34,9575

0.3%
ALTIN(gr)

2.423,39

0,02%
BİST 100

%
Bitcoin’in Yeni Rock Star’ı, CFTC’den J. Christopher Giancarlo

Bitcoin’in Yeni Rock Star’ı, CFTC’den J. Christopher Giancarlo

Merkezi olmayan para birimi devriminde garip bir şey oldu ve bir düzenleyici büyük Bitcoin kazasında kurtarıcı oldu. Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu Başkanı J. Christopher Giancarlo, Bitcoin fiyatlarındaki yüzde 65’lik düşüş ardından her köşeden bir felaket tellalının çıktığını ve durumun o kadar da vahim olmadığını belirterek Bitcoin yatırımcılarına umut verdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:36
Bitcoin’in Yeni Rock Star’ı, CFTC’den J. Christopher Giancarlo
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Heyecan Verici Bir Olay

Bankacılık ile Konut ve Kentsel İşler Komitesi başkanlığında gerçekleşen ABD Senatosunda Menkul Kıymetler ve Değişim Komisyon ile CFTC sandalyesinin bulunması, kripto para ekosistemi için oldukça heyecan verici bir gelişme oldu. Ancak kripto para birimlerinin düşüş yaşaması, kripto para sandalyeleri açısında oldukça önemli bir dezavantaj yaratıyordu. Fakat hemen ardından ABD borsasında yaşanan hızlı düşüş nedeniyle şartlar eşitlenmişti. Tabi ki bu durum politikacılardan başka kimsenin işine yaramamıştı. Zira politikacılar bu tür durumları oy malzemesi yapmakta ustadırlar.

Bir gece önce yayınlanan açıklamalarda, iki ajansın katılımcılarının da sandalye sahibi olduğu aktarıldı. Fakat bu durum yaşanan gerginliği dindirmeye yeterli değildi. Çünkü yatırımcılar hala birçok konuda öfkeliydiler.

Oldukça İnsani Bir Yaklaşım

CFTC Başkanı J. Christopher Giancarlo’nun yaptığı açılış konuşmasında inanılmaz bir olay gerçekleşti. Daha önce düzenleyicilerin yaptığı gibi duygusuzca ve Bitcoin’e karşı acımasızca yapılan söylemlerin aksine Giancarlo, tamamen empati kuran ve duygularını belli etmeye çalışan bir insan gibi görünüyordu. Giancarlo, kişisel tecrübelerini göz ardı ederek kripto para birimlerine daha sıcak yaklaşacaklarının sözünü verdi ve ailesinin de kripto para birimleriyle ilgilenmekte olduğunu vurguladı. Kripto para birimlerine olan şevkin desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken Giancarlo, bu şevkin dolandırıcılık veya suç kavramlarıyla ilişkilendirilmemesi gerektiğinin de altını çizdi.

Kripto Para Çevrelerinin Yeni Kahramanı

J. Christopher Giancarlo senato konuşması çerçevesinde Bitcoin’i yeni jenerasyona borçlu olduklarını ve bu değeri geliştirmeleri gerektiğini sözlerine ekleyerek, bu alanda birçok çalışmanın yapılması gerektiğinin ve genç jenerasyonun isteklerine daha çok kulak vermekte gerektiğinin altını çizdi. Bu konuşmasıyla kripto para çevrelerinden bol miktarda övgü alan Giancarlo ile ilgili sosyal medyada da birçok caps ve paylaşım yapıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP