10 Bin TL Geri Ödemesi Destek Ödemeleri İçin Başvurularda Rekor Katılım

10 Bin TL Geri Ödemesi Destek Ödemeleri İçin Başvurularda Rekor Katılım

Sosyal devlet anlayışıyla yapılan birçok ödeme vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Şimdi de 10 bin TL’ye varan ödemelerin yapılacağı açıklandı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:36
10 Bin TL Geri Ödemesi Destek Ödemeleri İçin Başvurularda Rekor Katılım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemiyle beraber artan ödemelerin sayısı artarken kapsamı da gitgide genişliyor. En son yapılan çalışmada vatandaşa 10 bin TL tutarında ödem yapılması bekleniyor. Açılamalara gör –e belli şartları sağlayan vatandaşlar için bu ödemeler gerçekleştirilecek. İki farklı proje olarak ödemeden ihtiyaç sahibi her vatandaşın faydalanması bekleniyor. Ekonomik olarak kendini toparlayan vatandaşlardan bu ödemeler geri talep edilecek. Konulan şartlardan bir tanesi başvuru yapacak vatandaşın hiç borcunun olmaması gerekiyor. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların halihazırda borcu varsa başvurusu dikkate alınmayacak. Başvuru ekranı açıldığında karşınıza çıkan formu doğru bilgilerle eksiksiz şekilde doldurmanız gerekmektedir. Formda verilen bilgilerin doğru olmadığı saptandığında ödeme yapılmayacak.

Başvuru Şekline Sınırlama Konmadı

Başvurular E Devlet üzerinde yapılıp yine aynı kanaldan takibi saplanacak. Başvuru ekranını bulamayanlar için E Devlet içindeki site içinde arayınız modulü aktif olacaktır. Başvurular esnasında ayrıca 2 tane kefilin de gösterilmesi gerekmektedir. Kefilin kişinin çalıştığı yerden olması gerekiyor: Geçmiş dönemlerde vatandaşlara devlet ödül mahiyetinde bir ödeme gerçekleştirmişti. 10 bin TL’lik ödemeye başvuracak vatandaşların bu ödülden faydalanmamış olması da gerekmektedir. E Devlet’ten başvuru yapmak istemeyen vatandaşlar fiziki başvuruda da bulunabilir. Başvurunun detayları ilerleyen günlerde vatandaşlarla paylaşılacak. Başvurusu onaylanan vatandaşların banka şubelerine gitmelerine gerek yok: Verilen banka hesaplarına ödemeler gerçekleştirilecek. Yapılacak ödemelerden faydalanmak için düzenli bir işte çalışmak da isten özelliklerden biri olacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP