DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Çukur’dan Üzecek Veda Mı Geliyor?

Çukur’dan Üzecek Veda Mı Geliyor?

Her Pazartesi akşamı reyting rekorları kıran ve sürükleyiciliğini hiç kaybetmeden devam eden Show TV dizisi Çukur, bu sefer hayranlarını hayal kırıklığına sürükleyecek bir ayrılıkla mı buluşturacak? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:37
Çukur’dan Üzecek Veda Mı Geliyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dizinin Neşesine Mecburi Ayrılık Mı Var?

Dizinin başından beri izleyicilerini zaman zaman hem kızdıran hem de kahkahaya boğan Vartolu Saadettin, namı diğer Salih Koçovalı, son bölümde Yamaç’tan gelen bir istekle tüm izleyenleri şaşırttı. Ayrılık şüphesi uyandıran Yamaç’ın bu isteği, dizinin sevenlerinin aklında soru işaretleri bıraktı. Son derece şaşırtan ve bir sonraki bölümde açıklanması beklenen bu ayrılık, Erkan Kolçak Köstendil sevenleri şimdiden hüzne boğdu. Pazartesi akşamları saat 20.00 itibariyle izleyicilerini ekrana kitleye Çukur, bundan sonra Vartolu olmadan mı devam edecek, merak konusu haline geldi.

Yamaç, Vartolu Saadettin’i Saadet’ten Ayıracak mı?

İlk sezondan beri kavuşması dört gözle beklenen Salih ve Koçovalı ailesinin manevi kızı sayılan Saadet, geçen sezonlarda kavuşmuş ve en sonunda evlenmişlerdi. Dizi süresince bir türlü sürekli mutluluğu yaşayamayan Vartolu ve Saadet, yine mi ayrı kalacak?

Vartolu, İdris’i Geride Mi Bırakacak?

Çukur severlerin favori karakteri Vartolu Saadettin, Yamaç’ın isteği üzerine evinden ayrılmak zorunda kalacak mı? Dizinin sıkı takipçilerinin merak konusu olan bu soru, önümüzdeki bölümlerde açıklığa kavuşturulacak. Yamaç, son bölümde Salih’in Afganistan’a gitmesini istemişti. Peki bu gidiş, Erkan Kolçak Köstendil olmadan Çukur’un devam edeceği anlamına mı geliyor? Reyting rekortmeni diziden gelecek açıklama, Tüm Çukur severler tarafından dört gözle bekleniyor. Her Pazartesi izleyicilerini Show TV’de buluşturan dizinin senaristleri, bu Pazartesi izleyicilerini Vartoluyla ayıracak mı?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP