DOLAR

32,4893

-0.18%
EURO

34,9633

0.35%
ALTIN(gr)

2.434,58

0,49%
BİST 100

%
Maaşını Alan Emekliler Konut Kredisinden Yararlanabilecek! Ziraat Bankasından Müjdeli Haber Geldi!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Maaşını Alan Emekliler Konut Kredisinden Yararlanabilecek! Ziraat Bankasından Müjdeli Haber Geldi!

Maaşını Alan Emekliler Konut Kredisinden Yararlanabilecek! Ziraat Bankasından Müjdeli Haber Geldi!

ABONE OL
12 Ocak 2023 08:18
Maaşını Alan Emekliler Konut Kredisinden Yararlanabilecek! Ziraat Bankasından Müjdeli Haber Geldi!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası emeklileri sevindirecek bir haber ile geldi, bu kapsamda banka özel bir kredi desteği sunuyor. Konut kredisi başta olmak üzere ihtiyaç ve taşıt kredisi olanakları yer alıyor. İşte tüm detayları…

Herkesin hayalleri arasında kendi evinde oturmak mutlaka vardır, Ziraat Bankası da bu kapsamda çalışmalara başladı ve konut kredisi imkanı sundu. Bankaların emekli müşterilerinden talebi ise maaşlarını banka bünyelerine taşıması ve 3 yıl boyunca maaşlarının sadece bu bankada kalmasıdır. Bu koşula uyan emekliler özel konut kredisi fırsatlarından yararlanabilecek.

Müşterilerine Özel Kampanya

Emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyan herkes bu özel kredi fırsatından yararlanabilecek. Sadece konut değil taşıt kredisi veya nakit ihtiyacı olanlar için ihtiyaç kredisi de sunuluyor. Özellikle ev ve taşı almak isteyen emekliler yüksek limitli kredilere başvurabilir, bu sayede ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilir. Günümüz şartlarında dolar kurunun artması, emekli maaşlarının yetersiz kalması derken ev ve araba sahibi olmak daha da zorlaşıyor. Ancak bu fırsat sayesinde herkes kendi evinin, arabasının sahibi olabilecek.

Çok sayıda banka müşterilerine konut kredisi kapsamında %80’e varan kredi limitleri sunarken Ziraat Bankasında bu limit ekspertiz değerinin %90’ına kadar kredi olanağı sağlanıyor. Ayrıca banka bir güzellik daha yapıyor ve müşterilerine 2 farklı ödeme planı sunuyor. Bu kapsamda isteyen 120 isteyen de 180 ay vade imkanlarından yararlanabilir.

Emekli vatandaşlar için özel olarak başlatılan kredi fırsatında faiz oranları ise evin sıfır olması veya ikinci el olması durumlarına göre değişiyor. Bankanın sitesinden detaylara bakabilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP