İş Bankası Taşıt Kredisi ile Ayağınız Yerden Kesilecek
  • Finans 365
  • Kredi
  • İş Bankası Taşıt Kredisi ile Ayağınız Yerden Kesilecek

İş Bankası Taşıt Kredisi ile Ayağınız Yerden Kesilecek

Ayağınızı yerden kesecek kaçırılmayacak bir fırsat. Artık arabasızlıktan kurtulmak mı istiyorsunuz, araba kiralamaktan ya da komşunun arabasını istemekten bıktınız mı? Ya da eski arabanızı değiştirmek, onun yerine yenisi mi almak istiyorsunuz?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:37
İş Bankası Taşıt Kredisi ile Ayağınız Yerden Kesilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş Bankası tam da size göre bir kampanya düzenledi. İster 0 km olsun ister ikinci el araba olsun hiç fark etmez, yeter ki ayağımı yerden kessin diyorsan, sana en yakın İş Bankası şubesine gel. Sana sunulan Kredi fırsatlarını kaçırma! İstediğin vade seçenekleri ve kendi imkânına göre seçeceğin arabayı almak için hayallerini daha fazla erteleme. Üstelik 48 aya kadar varan taksit seçenekleriyle ödeme konusunda kafanı rahat.

İş Bankası Taşıt Kredileri Başvuru Şartları

Sıfır ya da 2. El dilediğin gibi binek araba veya hafif ticari araç alırken İş Bankası Taşıt Kredisinden faydalanabilirsiniz. Üstelik 0 km araçlar için kefilsiz –bazı şubeler uygun buldukları takdirde kefil isteme hakkına sahiptir- sadece satın almak istediğiniz taşıtın rehni ile birlikte kredinizi kullanabilirsiniz.

Kredi başvurusunda bulunmak için İş Bankası Taşıt Kredileri Başvuru Şartları kısmı olan bu bölümü okumanız da fayda vardır. Nüfus cüzdanı veya sürücü belgenizin yanında gelir belgenizle birlikte taşıt kredisi formunu eksiksiz bir şekilde doldurabilirsiniz. Doldurduğunuz formu taşıt kredisi çekmek için şube çalışanlarına vermeniz yeterli olacaktır. Fakat 0 km bir taşıt almayı düşünüyorsanız şube sizden proforma fatura (aracı satan kişi tarafından aracı alan kişi adına düzenlenen ve uygulanan anlaşmayla ilgili her türlü ayrıntının üzerinde yazılı olduğu bir fatura) isteyecektir. İkinci el taşıt için kredi çekecek olanlardan ise, aracın satışını gerçekleştirecek olan şahısın Motorlu Araç Tescil ve Trafik Belgesi gerekmektedir. İkinci el aracın yaş sınırlaması şubeden şubeye değişiklik gösterse de genel manada 5-8 yaş sınırı vardır. Fakat yine de kesin bir bilgi için taşıt kredisi çekmek istediğiniz İş Bankası şubesi ile görüşmelisiniz.

Örnek 50.000 TL’lik Faiz Oranları Ve Taksitli Fiyatları

  • 50.000 TL 48 ay vade ve % 1,32 faiz oranıyla aylık taksit 1.495,22 TL
  • 50.000 TL 36 ay vade ve % 1,32 faiz oranıyla aylık taksit 1.833,00 TL
  • 50.000 TL 24 ay vade ve % 1,32 faiz oranıyla aylık taksit 2.520,63 TL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP