DOLAR

32,3490

0.29%
EURO

35,1363

-0.06%
ALTIN(gr)

2.307,83

1,37%
BİST 100

%
Ev Hanımları ve Öğrenciler Derin Bir Soluk Alacak! Evden Para Kazanmak Mümkün
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ev Hanımları ve Öğrenciler Derin Bir Soluk Alacak! Evden Para Kazanmak Mümkün

Ev Hanımları ve Öğrenciler Derin Bir Soluk Alacak! Evden Para Kazanmak Mümkün

ABONE OL
15 Ocak 2023 21:25
Ev Hanımları ve Öğrenciler Derin Bir Soluk Alacak! Evden Para Kazanmak Mümkün
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR vatandaşa desteği artırdı. Bulunulan pozisyonlara göre çeşitli destekler verilmeye devam ediyor. Ancak çalışmak isteyenlerin de önü açan İŞKUR iş ilanları ile bu ihtiyacı dolduruyor. Yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan İŞKUR bu sayede birçok vatandaşı iş sahibi yapmaya devam ediyor. İşte detaylar..

Paketleme İşi İle Her Haneye Para Girecek

Evde çalışma trendinin arttığı bu aşamada İŞKUR buna yönelik iş alanları oluşturmaya devam ediyor. İŞKUR bu ihtiyacı görerek evde paketleme işini vatandaşlara sundu. Buna göre gün içinde fazla yıpranmadan iş yapıp para kazanmak mümkün. Başta ev hanımları ve anneler olmak üzere öğrencilere ve diğer işsiz vatandaşa istihdam oluşturacak bu işe talep oluşmuş durumda. Paketleme işi başlığı altında farklı kategorilerden de işlere göz atabilirsiniz.

Aile bütçesine katkısının da büyük olan bu işler birçok evi bu şekilde rahatlatmayı amaçlıyor. Nikah şekeri paketleme en popüler Paketleme işlerinden. Ancak sadece bununla sınırlı olmayan bu iş evde kına paketleme, boncuk paketleme olarak da devam ediyor. İplik temizleme işi ise yeni oluşturulan sahalardan bir tanesi. Kişi kendisine en uygun olan için başvuru oluşturup İŞKUR ile irtibata geçebilir. Paketleme sayısı işlerin yoğunluğuna göre değişecektir ancak günlük ortalama 800 tane paket işi olması planlanıyor. Ödeme şekline karar verecek merciiler ise işi teslim eden firmalar olacak. Bazı bölgelerde bu iş daha profesyonel hale gelmiştir. Bu kapsamda arzu edenler başka illere de göz gezdirebilir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP