Acil Para Lazım! En Hızlı ve Kolay Nakit Parayı Nasıl Bulabilirim?
  • Finans 365
  • Kredi
  • Acil Para Lazım! En Hızlı ve Kolay Nakit Parayı Nasıl Bulabilirim?

Acil Para Lazım! En Hızlı ve Kolay Nakit Parayı Nasıl Bulabilirim?

Günümüz şartlarında birçok ihtiyaç için nakit paraya ihtiyaç duyabiliyoruz. Eğitim giderlerinden tadilata, seyahatlerden borç kapatmaya kadar bir çoğumuz acil nakit para ihtiyacı duyabiliyoruz. Şimdi birde korona virüsü belası başımızda. Bankalar acil nakit para ihtiyaçları için en kolay borçlanma kaynakları olarak görülüyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:37
Acil Para Lazım! En Hızlı ve Kolay Nakit Parayı Nasıl Bulabilirim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acil Para Yardımı Arıyorum

Çok acil nakit para ihtiyacı duyuyorsanız en kolay borç para bulabileceğiniz kaynak hiç tartışmasız bankalardır. Bankadan kredi çekmek için aranılan şartları taşıyorsanız “bugün para bulmam lazım” dediğiniz anda bankalar anında kredi paketleri ile sadece dakikalar içerisinde kredi başvurunuzu onaylıyorlar ve hemen talep ettiğiniz parayı ödüyürlar.

Ancak bunun için kredi notu ortalaması ve aylık belgelenebilir gelir tutarı sınırı gibi şartları taşımanız gerekiyor. Özellikle de yüksek kredi notu ortalaması olan kişiler için bankalar hazır kredi limitleri tanımlıyor ve bu kişilerin internetten anında kredi kullanarak hiç bankaya gitmeden kredi kullanmalarını sağlıyor. Yani paraya ihtiyacım var dediğiniz anda banka hemen kullanabilmeniz için size onaylı kredi limiti tanımlıyor. Size kalan tek şey bankadan ihtiyaç duyduğunuz anda krediyi hemen hesabınıza aktarmak oluyor.

Banka Dışında Kredi Nereden Alınır?

Düşük kredi notu ortalaması, aylık gelir belgesi sunamamak ya da kara listede olmak gibi nedenlerle “çok sıkıştım para lazım” denmesine rağmen bankadan kredi onayı alamayan kişiler alternatif çözüm arayışına girmektedir. Bu kişilerin tercih ettikleri yöntemler çeşitlenmekle beraber “borç para veriyorum” ilanları her zaman temkinli yaklaşmanız gereken kaynaklardır.

Özellikle de tefeciden para almak asla tercih etmemeniz gereken bir kaynaktır. Zaten daha önce tefeciden para alanlar tarafından yapılan yorumlar incelendiğinde bu kişilerin büyük bir bölümünün daha büyük bir batağa düştüğü görülmektedir. Yani tefeciden alınan borç yarardan çok zarar getirdiği için asla tercih edilmemelidir. Bunun yerine kuyumcudan borç para almak, kredi kartından taksitli nakit avans çekmek ya da ek iş bularak çalışmak gibi alternatif çözüm yollarına yönelinmesi önerilir.

Kaynak: finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP