DOLAR

32,3791

0.18%
EURO

34,9922

-0.26%
ALTIN(gr)

2.324,06

0,21%
BİST 100

%
Fırsatı Kaçıran Vatandaşlara İnanılmaz Haber Tekrar Ödeme Yapılacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Fırsatı Kaçıran Vatandaşlara İnanılmaz Haber Tekrar Ödeme Yapılacak

Fırsatı Kaçıran Vatandaşlara İnanılmaz Haber Tekrar Ödeme Yapılacak

Pandemi yardımı olarak da bilinen 1000 TL ödemeleri için yeni bir durum oluştu. Daha önce başvuruyu kaçıran vatandaşlar tekrar ödeme alabilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:37
Fırsatı Kaçıran Vatandaşlara İnanılmaz Haber Tekrar Ödeme Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha önceden çeşitli sebeplerle destek ödemeleri yapan devlet salgınla beraber ödemeleri artırdı. Ayrıca döneme uygun olması açısından farklı isimlerle destek ödemeleri yapmaya başladı. Esnafa, annelere, gençlere, yaşlı ve engelli vatandaşlara çok kere ödemeler yapıldı ve yapılmaya devam edilecek. Alınan son karara göre geçen aylarda başvuruları alınan 1000 TL devlet desteği için yeniden başvurular açılacak. Oluşan talebe cevap vermekte zorlanan yetkililer çareyi tekrar başvuru açmakta buldu. Bu defa başvurularda esnek olunacağı belirtilirken yine de vatandaşın hızlı şekilde işlemleri başlatması gerektiği vurgulandı. Birçok kalemde yapılacak olan ödemeler için kaymakamlık, valilik, belediyenin yanı sıra online şekilde de başvuru yapabilirsiniz.

Ayrıca Hesap Açmaya Gerek Yok

Belirlenen şartları sağlayan herkese ayırım olmaksızın ödeme yapacak olan devlet işlemleri çok da uzatmayacak. Maddi olarak sıkıntı yaşayan vatandaşları başvuru sürecinde yormak istemeyen devlet bekleme olmadan belirtilen IBAN adreslerine aylık destek ödemelerini yatırmış olacak. Özellikle kira, fatura ve erzak ödemelerinde yoğun talebin olduğu açıklandı. Hibe destekleri ise yoğun talep noktasında 2. Sırada. Bu süreçte vatandaşın çok az yıpranması önemseniyor. Pandeminin 2. Dalgası beklenmiyordu bundan dolayı ekonomik öngörü de yapılamıyor. Verilen destek ödemeleriyle ön görülememe hali az da olsa kırılmış olacak. Başvurular online sistemde yapılacaksa boşluk bırakılmadan her yerin doldurulması isteniyor. Ayrıca belirtilmesi gereken her şeyin formda belirtilmesi gerekiyor. Aynı durum yüz yüze başvuru için de geçerli olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP