DOLAR

32,4080

0.18%
EURO

35,4016

0.19%
ALTIN(gr)

2.325,59

0,29%
BİST 100

%
Ziraat Bankasında Yılın Son Ayına Özel 0.85 Faizli Kredi

Ziraat Bankasında Yılın Son Ayına Özel 0.85 Faizli Kredi

Vatandaşa müjdeli haber Ziraat Bankasından geldi, yılın son ayına özel olarak başlatılan kampanyada 0.85 faiz oranıyla taşıt kredisine sahip olunabilecek. Hem de 60 ay vade imkanı veriliyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:37
Ziraat Bankasında Yılın Son Ayına Özel 0.85 Faizli Kredi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlara bu müjdeli haber Ziraat Bankasından geldi, yerli üretim araçlara özel faiz oranları sonunda belirlendi, ancak bu kredinin kullanımı sadece ticari araçlar için geçerli olacak. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden kampanyalı satışlar hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Taşı kredisi kullanmak için banka banka gezen vatandaşlara müjdeli haber geldi, ticari araç almak isteyenlere özel kredi fırsatları Ziraat Bankası tarafından sunuluyor. Uzun bir süre önce başlatılmış olmasına rağmen son dönemde kesin olarak faiz oranları belirlendi.

Özel Taşıt Kredisi Hakkında Detaylar

Banka 2019 yılında yerli üretim için geçerli özel araç kredisi ortaya çıkarmıştı, binek ve ticari araç alımları için sağlanan destek pandemi döneminde araç sahibi olmak isteyenlere yardıma koşuyor. Bu dönemde fiyatların oldukça ciddi bir şekilde artış göstermesi vatandaşın zorlanmasına neden olmuştu, kredi sayesinde bu zorluklar azda olsa azaltılacak.

Ziraat Bankası resmi internet sitesinden kredi detayları hakkında tüm detayları paylaştı, kredi için son özelliklerde yıl bitmeden tamamlanmış oldu. Sıfır kilometre ticari araç satın almak isteyenler uygun şartlarla kredi desteğinden yararlanabilecek.

Kasım ve aralık ayında verilen yerli üretim sıfır araç kredi desteği %0.85 faiz oranı ile ile %1.05 faiz oranı arasında geri ödeme planı ile sunuluyor. Ger ödemeler standart taşıt kredisi geri ödeme planı ile aynı özelliklere sahip.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP