DOLAR

32,3683

0.15%
EURO

34,9841

-0.29%
ALTIN(gr)

2.324,09

0,21%
BİST 100

%
Sosyal Medya, Ünlü Dizi Hakkındaki Haberle Ayağa Kalktı!

Sosyal Medya, Ünlü Dizi Hakkındaki Haberle Ayağa Kalktı!

Çukur dizisi bitiyor mu? Dizi istediği reytingleri alamadı mı? İnsanlar sosyal medyada neden sinirlendi? 4 sezondur sevilerek izlenen dizi gerçekten final oluyor mu, konuşulan iddialar doğru mu? Bütün detaylar haberimizin devamında..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:38
Sosyal Medya, Ünlü Dizi Hakkındaki Haberle Ayağa Kalktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya çukur final olacak iddiaları ile gündemi yerinden oynattı.4 sezon boyunca Show TV kanalının sevilen yapımlarından biri olan Çukur final mi olacak diye sosyal medya gündemini derinden sarstı. Büyük bir hayran topluluğu bulunan dizi her pazartesi akşamları ekranlara geliyor.

Son zamanlarda final yapacağı kulaktan kulağa konuşulup sosyal medya çalkalansa bile henüz tam net bir açıklama gelmedi. Çukur sevenler, dizinin seyrinde meydana gelen olaylardan ötürü yakında final yapacak diye endişe duyuyor. Özellikle de diziden kısa zaman önce ayrılan Vartolu Sadettin ardından iddiaların daha güçlü bir durum almasına sebebiyet verdi. Peki gerçekten de çok sevilen Çukur dizisi sonunda bitiyor mu? Final yapacak olduğuna dair belirtiler olsa bile hala resmi bir açıklama gelmedi.

Çukur Final Yapıyor Dedikodusu Kısa Sürede Sosyal Medyayı Etkisi Altına Aldı

Çukur severler, Erkan Kolçak Köstendil’in mayıs ayında dünyaya gelmiş bebeği ile vakit geçirmek istemesinden ötürü diziden ayrılma kararı olduğunu biliyor. Fakat git gide artan itirazlar da dikkatleri çekiyor. Vartolu çok özlendi, diziden ayrılmasın diye birçok yorum gönderen seyirciler, yapımın sezonu bitirirken final yapma ihtimallerine karşı sert bir tepki gösteriyor. Çukur final olmasın, Allah Kurtlar Vadisi dizisinin ömrü kadar bir ömür versin diye yorumlar gelmeye devam ederken, ciddi oranlar ile mesajlar da atılıyor. Şu an kanaldan bir açıklama gelmediği için dizi bitecek mi, yoksa devam mı edecek tam net bir şey söylemek için daha çok erken.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP