DOLAR

32,5148

0.29%
EURO

34,6132

0.28%
ALTIN(gr)

2.500,54

0,71%
BİST 100

%
ABD Başkanı Donald Trump: İmzamızı çekiyoruz!

ABD Başkanı Donald Trump: İmzamızı çekiyoruz!

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin BM ile 2013 yılında imzaladığı özel silah ticareti ile ilgili anlaşmadan imzalarını çekeceklerini açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:38
ABD Başkanı Donald Trump: İmzamızı çekiyoruz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD Başkanı Donald Trump, ülkesinin 2013’te BM ile imzalanan özel silah ticareti anlaşmasını imzalarını geri çekerek sonlandıracaklarını açıkladı.

Bu anlaşmanın ABD’ye kayıp yaşattığını ve kayıpları kabul etmeyeceklerini açıklayan ABD Başkanı Donald Trump, Birleşmiş Milletler’in yakın zamanda ABD tarafından gelecek olan bir tebligat alacağını ve bu tebligatta anlaşmadan çekildiklerini belirten bir mektupla imzayı geri çektiklerinin öğrenileceği açıklamasında ifade etti.

Trump, “Bunun ne olduğunu çoğunuzun bilmediğini düşünüyorum. Ne olduğunu biliyor musunuz? Büyük bir faktör. Orada NRA’dan bazı mutlu yüzleri görüyorum. Resmi olarak bugün, fazlasıyla yanıltıcı bu anlaşmadan Amerika’nın imzasını çekeceğimi duyuruyorum. İmzamızı geri çekiyoruz” dedi.

ABD’li Demokrat Partililer ile ilgili de bir açıklaması olan Trump, “Demokratlar, suçlu yabancıların hiçbir hesap vermeden ortalıkta serbestçe dolaşmalarına izin verilirken kanunlara uyan vatandaşları silahsızlandırmak istiyor. Ben başkanınız oldukça bu asla olmayacak” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP