DOLAR

32,3716

0.12%
EURO

35,1037

-0.12%
ALTIN(gr)

2.322,43

0,16%
BİST 100

%
Devlet Bir Vatandaşa Toplamda 20 Bin TL Destek Verebilecek

Devlet Bir Vatandaşa Toplamda 20 Bin TL Destek Verebilecek

Kış mevsimin hala deva ediyor olmasıyla beraber destek paketlerinde güncelleme yapan devletten açıklamalar gelmeye devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:38
Devlet Bir Vatandaşa Toplamda 20 Bin TL Destek Verebilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar devletten destek ödemeler alırken her bir ödeme için ayrı işlem yapmaya alışmış olsa da devlet bu konuda gerekli düzenlemeler gitti. Budan göre bundan sonra devlet destekleri başlık başlık açılacak ve tek form üzerinde tüm işler halledilecek şekilde evrak hazırlanacak. Bu sayede vatandaş her desteği ayrı ayrı beklemeyecek ve bu sayede ihtiyaçları hızlı şekilde görülmüş olacak. Kış mevsiminin dolu dizgin devam ettiği süreçte vatandaşlar gıda ve yakacak isteklerim de pik yapmış durumda. Buna ek olarak barınma ve kıyafete desteklerine de talep beklenenden çok fazla oldu. Devlet bu defa toplu ödeme sistemini getirecek vatandaşlara 20 bin TL’ye yakın ödeme alma şansını sağlamış oldu. Yapılacak ilk ödeme yakacak ödemesi olurken devamında gıda ve barınma ödemelerinin yapılması bekleniyor.

Şikayet Edilebilecek

Başvurular ayrı ayrı değerlendirecek olsa da vatandaşın hesabıma aynı anda ödemeler yatmış olacak. Bundan dolayı vatandaşın hesaplarını çok iyi kontrol etmesi ve hangi destek ödemesini ne kadar aldığını çok iyi not etmesi isteniyor. Yaşanan bir aksaklıkta vatandaş E Devlet üzerinden yetkililerle bağlantı kurabilecekken dileyen vatandaş belediyelere ya da kaymakamlığa giderek de şikayette bulunabilir. Yakacak desteklerine sonra gıda destekleri için de devlet harekete geçecek. Bu ödemde nakdi olarak vatandaşlara ödenmiş olacak bu sayede vatandaşlar kendi mutfaklarınım diledikleri doldurma imkanı bulmuş olacak. Diğer destek ödemelerinin tutarı ve detayları ilerleyen günlerde açıklanmış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP