DOLAR

32,3944

0.21%
EURO

35,1195

-0.03%
ALTIN(gr)

2.324,59

0,23%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Kredi Notu Sıfır Olanlara 50 Bin TL Veriyor!

Ziraat Bankası Kredi Notu Sıfır Olanlara 50 Bin TL Veriyor!

ABONE OL
23 Aralık 2022 20:55
Ziraat Bankası Kredi Notu Sıfır Olanlara 50 Bin TL Veriyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi notu sıfır olan vatandaşlara bankalardan müjde! Kredi notunuz sıfır olsa bile 50 bin TL kredi veren bankalar hangileri? Sizler için araştırdık… İşte detaylar… Kredi notu düşük olduğu için kredi alamayan vatandaşlar artık acil nakit ihtiyacını karşılayabilecek. Kamu bankaları ve birkaç özel banka olmak üzere kredi notu sıfır olan vatandaşların 50 bin TL’ye kadar nakit kredi ihtiyacını karşılayacak. Kredi veren bankalar hangileri?

Kredi notu düşük olduğu için kredi alamama sorunu artık kalmıyor. Kredi notu düşük olan vatandaşlar 1 ile 1900 arasında puan aralığı ile en riskli, orta riskli, az riskli ve iyi çok iyi olarak sınıflandırılıyorlar.

Hangi Bankalar Kredi Veriyor?

Kredi notu düşük olmasına rağmen vatandaşa destek olan kamu bankaları kredi veriyor ancak bazı özel bankalarda kredi notu sıfır olmasına rağmen vatandaşa kredi imkanı sağlıyor.

Vakıfbank, Ziraat Bankası, Garanti BBVA ve Finansbank vatandaşlara ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kredi imkanı sağlıyor. Ancak bu bankalarında bazı şartları bulunuyor.

Ziraat Bankası Kredi Şartı

Devlet bankası olan Ziraat Bankası kredi notu düşük olan kişilere 50 bin TL’ye kadar kredi veriyor. Kredi almanız için tek şartı 6 aylık bir sigortanız olması fakat bazı Ziraat şubeleri ayrıca kefil talebinde bulunuyor ama bu her şube de geçerli olan bir şart değil.

Her Vatandaşın Kredi Notu Olur mu?

Kredi kartı kullanan , kredi çeken veya kredili mevduat hesabı kullanan birine kefil olan herkesin kredi notu oluşur.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Asiye Demirdöven

    Evim kira kiramı veremiyorum bakmam gereken iki tane çocuğum var okula giden onların masraflarını karşılayamuyorum bizede yardım etmenizi rica ediyorum teşekkürler

  • Yaso

    Ya bi gidin arkadaş yalan haber yapmayın yaa,ben ziraat bankasından emekliyim kredi notumda sıfır değil sadece üzerimde icra var diye kredi alamıyorum siz neyden bahsediyorsunuz ? Aynı şekilde finansbank da öyle bişey yapmıyor,insanlara yalan umutlar dağıtmayı bi bırakın artık


HIZLI YORUM YAP