DOLAR

32,6359

0.4%
EURO

34,7816

0.04%
ALTIN(gr)

2.509,74

1,04%
BİST 100

%
ING’den 36 Ay Vadeli 75 Tl Taksitli Kredi İmkanı Geliyor

ING’den 36 Ay Vadeli 75 Tl Taksitli Kredi İmkanı Geliyor

Bu zorlu günlerde vatandaşa destek olmak adına bankalar adeta kredi yarışına girdi, vatandaşlar 36 ay vadeli ve 75 Tl taksitli krediler ile ihtiyaçlarını nakit olarak karşılayabilecek. İşte detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
ING’den 36 Ay Vadeli 75 Tl Taksitli Kredi İmkanı Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ING’den vatandaşlara müjdeli haber, nakit ihtiyacı olan herkes bu krediye başvurup karşılayabilecek. Üstelik ayda sadece 75 Tl taksitle 3 ay ertelemeli olarak anlık nakit ihtiyacı karşılanacak. Sadece 10 Tl dosya masrafı ödeyerek en ufak kefil ya da şart olmadan başvuruda bulunabileceksiniz.

Kredinin Detayları Neler?

Kefil ve teminat olmaması en güzel özellikleri arasında yer alıyor, 2 bin Tl kredi fırsatı 36 ay vade imkanları ile geliyor. Üstelik bunun yanında 3 ay ertelemeli olması anlık nakit ihtiyacı olan herkesi bir nebze dahi olsa rahatlatıyor. %1.44 faiz oranı ile yıllık masrafı %23.27 olarak hesaplanıyor.

Üstelik ING Bank başvuru yapan herkese %100 oranında kredilendirme imkanı da sunuyor, bu sayede kredi alacak vatandaşlara hayat sigortası da uygulanıyor. Bu kapsamda kişilere yaş, cinsiyet ve teminat durumlarına göre bankalara ödeme yapılabiliyor. ALO kredi destek hattı, mobil uygulama ve web sitesi üzerinden başvurular yapılabiliyor. Başvuru esnasında en çok dikkat edilen kişinin kredi notu oluyor, onun dışında onaylanma ihtimali oldukça yüksek. Başvurusu onaylanan vatandaşların gerekli evrakları hazırlamasından sonra anlık olarak krediyi çekebilecekler.

Gerekli evraklar;

  • TC kimlik, ehliyet ya da pasaport fotokopisi
  • Son üç aydır ikamet edilen adresten herhangi bir fatura
  • Çalışma durumlarına göre geliri gösteren belge
  • Şubeler tarafından istenebilecek ek belgeler gereklidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP