Odeabank’tan Öğrencilere Özel Eğitim Kredisi

Odeabank’tan Öğrencilere Özel Eğitim Kredisi

Türkiye’nin genç bankalarından bir tanesi olan Odeabank, özel üniversitelerde eğitim alan veya özel üniversitelerin hazırlık sınıflarında olan genç öğrenciler için Odeabank Eğitim Kredisi ile öğrencilere eğitim maliyetlerini daha kolay bir şekilde karşılamaları konusunda yardımcı oluyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
Odeabank’tan Öğrencilere Özel Eğitim Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel üniversitelerde eğitim alan öğrenciler veya öğrenci adayları, Odeabank Eğitim Kredisi sayesinde düşük faiz oranları ve geniş vade seçenekleri ile eğitim masraflarını kolaylıkla karşılama olanağı elde ediyor. Odeabank, düşük miktarlardaki kredi faiz oranları, 60 aya kadar varabilen ve 5 yıla kadar ekstra olarak uzatılabilen geniş ve genişleyebilen vade seçenekleri ile öğrencileri eğitim ve öğretim hayatlarında maddi anlamda yalnız bırakmıyor.

Odebank Eğitim Kredisi Detayları

Üniversite veya üniversite hazırlık öğrencileri, 3 aydan başlayabilen ve 60 aya varabilen geniş vade imkanları ile Odeabank Eğitim Kredisi’nden faydalanabiliyor. Odeabank Eğitim Kredisinin kredi faiz oranı ise yüzde 1,55 olarak belirlenmiş. Bu oranlar çerçevesinde 12 ay vade ile eğitim kredisi almış bir öğrencinin ay başına düşen kredi taksiti bin 875 TL, 60 ay vade ile eğitim kredisi almak isteyen bir öğrencisinin ise aylık kredi taksiti 556 TL olmuş oluyor. Odeabank’ın kredi tahsisi için aldığı ücret ise 105 TL olarak belirlenmiş.

Odeabank Eğitim Kredisi’ne Başvuruda Bulunmak İçin

Odeabank Eğitim Kredisi’ne, Odeabank şubeleri aracılığı ile başvurular sağlanmaktadır. Başvuracak olan öğrencilerde herhangi bir gelir belgesi aranmamaktadır. Bununla beraber, Odeabank Eğitim Kredisi’ne başvuracak olan öğrencilere velilerinin kefil olması gerekmektedir ve bu doğrultuda Odeabank tarafından öğrenci velilerinden kendilerine ait bir gelir belgesi talep edilecektir. Odeabank Eğitim Kredisi’nden yararlanmak isteyen üniversite öğrencilerinin, okumakta oldukları yüksek öğrenim kurumundan bir masraf belgesi temin etmeleri gerekmektedir. Öğrencilerin okullarından temin edecekleri bu belge, öğrencilerin eğitim ücretlerinin ne kadar olduğunu, ödemelerin hangi banka hesabına yapıldığını ve öğrencilerin hangi eğitim kurumunda öğrenim görmekte olduğunu net bir şekilde belli etmelidir. Odeabank, bu çerçevede öğrencilerin okumakta oldukları özel üniversite’nin belirttiği hesaba para yatırma işlemini doğrudan kendisi gerçekleştirecek ve kredinin tahsisi bu şekilde sağlanacaktır. Ek olarak, Odeabank’ın Eğitim Kredisi hizmetinden yurtdışında eğitim gören öğrenciler de faydalanabilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP