DOLAR

32,5678

0.15%
EURO

34,9158

0.7%
ALTIN(gr)

2.431,81

-0,02%
BİST 100

%
Vatandaşlara Kolay Kredi İmkanı Sunan Paket Geldi! Kimler Ne Kadar Kredi Çekebilecek?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Vatandaşlara Kolay Kredi İmkanı Sunan Paket Geldi! Kimler Ne Kadar Kredi Çekebilecek?

Vatandaşlara Kolay Kredi İmkanı Sunan Paket Geldi! Kimler Ne Kadar Kredi Çekebilecek?

Başvuru yapan herkese 36 ay vadeli 17 Bin TL ihtiyaç kredisi verilecek! SMS ile anında başvuru yapabilirsiniz. Finansbank ihtiyaç sahibi şahıslara yönelik 11 ve 17 bin TL kredi fırsatları vermeye devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
Vatandaşlara Kolay Kredi İmkanı Sunan Paket Geldi! Kimler Ne Kadar Kredi Çekebilecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SMS ile başvuru olabilecek ve anında bankada hesap olma durumunda başvuru seçeneği ile anlık olarak başvuru adımları yerine getirilebilecek.

Finansbank ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik 11 ve 17 bin TL kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. SMS ile başvuru yapabilecek ve anında bankada hesap olma durumunda başvuru seçeneği ile anlık olarak başvuru etaplarını yerine getirilebilecek.

TC kimlik numarası ile yalnızca SMS göndererek başvur yapan vatandaşlar için Finansbank 11 ve 17 bin TL arası kredi fırsatları sağlayacak. Banka hesabı bulanan kişiler online olarak giriş yapabilecek ve hemen başvur kısmı ile anlık olarak başvurusunu tamamlayacak.

QNB Finansbank müşterileri bir yandan da 0850 220 85 73 ALO kredi numaraları ile başvuru yapabilecekler. Ek bir belge istemeden başvuru yaparak 11 ve 17 bin TL kredi fırsatlarının sahibi olabilirsiniz.

Koronavirüs salgılarından dolayı nakdi sıkışıklığı olan vatandaşlar için tam 11 ve 17 bin TL kredi fırsatları gelmeye devam ediyor. Acil para ihtiyacı olan kişilere anında kredi imkanı veriyor. Ön başvuru adımları olumlu bir şekilde sonuçlanan vatandaşlar banka şubelerine vararak kendilerinden istenen olanaklara elverişli olma durumlarını sağlanabilirse kredi imkanlarının sahibi olabilcekler.

Finansbank 17 Bin TL Kredi Fırsatı

Finansbank 17 bin TL kredi fırsatına başvuru yapmak için yer alan koşulları gerçekleştiren vatandaşlar birçok yöntemden bazılarını tercih ederek anlık başvuru yapabilecek. Tam 80 ay vade imkanı ile kredi alabilecekler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP