DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Türkiye’yi Büyük Yaptırımlar Bekliyor! (Sarı Kafa Trump Yine Tehdit Etti)
  • Finans 365
  • Finans
  • Türkiye’yi Büyük Yaptırımlar Bekliyor! (Sarı Kafa Trump Yine Tehdit Etti)

Türkiye’yi Büyük Yaptırımlar Bekliyor! (Sarı Kafa Trump Yine Tehdit Etti)

Yapmış olduğu açıklamalar ve atmış olduğu tweetler ile ortalığı karıştıran ABD başkanı Donald Trump Türkiye hakkında tweet atmaya devam ediyor. Sarı kafa Trump bakın bu sefer Türkiye'yi ne ile tehdit etti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
Türkiye’yi Büyük Yaptırımlar Bekliyor! (Sarı Kafa Trump Yine Tehdit Etti)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha önce yapmış olduğu açıklamalar ile Rahip Brunson olayı sonrası Türkiye’de ekonomik sıkıntıların yaşanmış olmasını kendisinin yaptığını itiraf eden Trump dün yapmış olduğu tehditlere bugün yenilerini ekledi.

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter adresinden Türkiye’ye ilişkin yeni bir mesaj yayınladı.

Türkiye’nin Fırat’ın doğusunda başlattığı harekatla ilgili sürekli kafa karıştıran tweetler atan ABD Başkanı Trump, Türkiye’yi bir destekliyor bir karşı çıkıyor.

“Asla bitmeyen savaşlar bitecek!”

Trump, terör örgütü PKK/YPG’nin, tutuklu IŞİD’lileri ABD’yi operasyonun içine çekmek için serbest bırakabileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Türkiye veya pek çoğunun geldiği yer olan Avrupa Ulusları kolaylıkla yeniden yakalar, ama çabuk hareket etmeleri lazım. Türkiye’ye büyük yaptırımlar geliyor!

Kuzey Kore ve Çin ile ilgili yaşanan sorunlarda da bu yöntemi kullanan Donald Trump bunu adet haline getirdi. Türkiye hakkında hem tehditkar mesajlar yayınlayıp sonrasında da Türkiye dostumuz şeklinde mesajlar atması ne kadar dengesiz bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor. Buna karşın böylesine dengesiz birinin açıklamaları ile doların oynaklık göstermesi para piyasalarının ve yatırımcıların canını sıkıyor.

Ekonomistler kendi aralarında yeni bir indikatör oluştu diye söyleniyorlar. Donald Trump İndikatörü.

Trump’ın Türkiye hakkında en son bu tweeti atmıştı. Bugün bunlara bir yenisini ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP