DOLAR

32,5861

0.03%
EURO

34,9679

0.22%
ALTIN(gr)

2.425,40

0,10%
BİST 100

%
Geri Ödeme Derdi Olmadan 25 Bin TL’nin Sahibi Olun Başvurular Patladı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Geri Ödeme Derdi Olmadan 25 Bin TL’nin Sahibi Olun Başvurular Patladı

Geri Ödeme Derdi Olmadan 25 Bin TL’nin Sahibi Olun Başvurular Patladı

Bankalar pandemi döneminde en çok esnaflar için çalışma sürdürüyor. Esnafların kepenk kapatmaması adına yeni kredi kampanyaları paylaşan bankalara birde Halk Bank eklendi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
Geri Ödeme Derdi Olmadan 25 Bin TL’nin Sahibi Olun Başvurular Patladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halk Bank’ın hazırlamış olduğu kampanya ile 25 bin TL’ye kadar kredi almanız mümkün. Bu kolaylık sadece esnaf ve sanatkarlar için gösterilecek. Planlanan limite ek olarak 6 ay boyunca geri ödeme talep edilmeyeceği de açıklandı. Geri ödeme alınmayarak esnafın ve sanatkarın maddi anlamda sıkıntı yaşaması önlenmiş olacak. Kredi kampanyasının duyurulmasının ardından birçok vatandaş başvuru için talep oluşturmaya başladı. Yapılan açıklamaya göre binlerce esnafı ve sanatkar kredi kampanyasından faydalanacak. Vade seçeneklerinde de tercihi esnafa bırakan banka 36 aya kadar vade imkanı sağlıyor. Vatandaşlar vade imkanlarını ve faiz oranlarına kıyasını bankadan detaylı şekilde öğrenebilir.

Önceden Sicil Kaydı Oluşturmanız Gerekiyor

Düşük faiz oranıyla dikkatçeken banka esnaf ve sanatkarlar için ayrıca özel bir faiz oranı düzenlemeyi düşünüyor. Küçük işletmeler için can suyu olacak olan bu kampanya sayesinde birçok işletme kepenk kapatmak zorunda kalmayacak. Kredi almak isteyen vatandaşlar için iki farkı yöntem oluşturan banka kredi alacak kişiler şartlara uyduğu anda kredileri teslim edecek. Aranan şartlardan ilki Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Müdürlüğünde sicil kaydınızın olması gereklidir. Sicil kaydı işleminden sonra var olan işletme en az 3 ay boyunca aktif olmuş olmalıdır. Başvuru tarihinden önceki aktif 3 ay baz alınacaktır. Esnaf kredi levhası ile birçok esnafın başvuru hakkı oluşmuş olacak. Başvuruları hemen ardından ödemeler gerçekleştirilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP