DOLAR

32,3124

0.18%
EURO

35,0824

-0.16%
ALTIN(gr)

2.278,14

0,04%
BİST 100

%
KPSS Şartı Yok! İlkokul Mezunlarına İstihdam Müjdesi Verildi
  • Finans 365
  • Gündem
  • KPSS Şartı Yok! İlkokul Mezunlarına İstihdam Müjdesi Verildi

KPSS Şartı Yok! İlkokul Mezunlarına İstihdam Müjdesi Verildi

ABONE OL
15 Ocak 2023 21:28
KPSS Şartı Yok! İlkokul Mezunlarına İstihdam Müjdesi Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR destek paketlerinin içine bir yenisini daha ekledi. İlkokul mezunlarını iş gücüne katmayı planlayan İŞKUR bazı alanlar içinse KPSS şartını kaldırdı. Alımlar için aranan özellikler ve ikamet zorunluluğu var mı yok mu sorusu tam belirlenmese de birçok vatandaş araştırma içine girdi. İşte detaylar..

İŞKUR resmi sitesinden açılan ilanları duyuracağını belirtti. Kayıtlı olduğunuz taktirde başvuru oluşturabileceğiniz sitede online şekilde işlemleri gerçekleştirebileceğiniz belirtildi. Aradığınız pozisyonu bulamıyorsanız o zaman sitenin site içi arama uygulamasını kullanabilirsiniz. Başvurular için acele edilmesi gerektiğinin altı çizildi. Bundan dolayı ilan sayfasını günaşırı takip etmeniz gerekiyor. Açılacak ilanlar içinde temizlik işçisi, iş makinesi operatörü, kamyon şoförü, kasap gibi alanlar bulunuyor. Kasap ve temizlik görevlisi olabilme için ilkokul mezunu olmak yeterken diğer alanlar kendilerine özgü şartlar oluşturabilecek.

Sözleşme Onayı ile İş Sahibi Olabilirsiniz

Tüm bu bilgilerden İŞKUR’a kaydınız gerçekleştikten sonra ulaşabileceksiniz. Kayıt olurken dikkat etmeniz gereken noktalar bulunmaktadır. Tüm bilgileri girdikten sonra en son üye ol seçeneğine basmanız gerekiyor. Yoksa üyeliğiniz aktif hale gelmek bir yana tüm bilgileriniz de siliniyor. Ayrıca üyelik sözleşmesini de çok iyi şekilde okumanız gerekiyor. Okuduktan sonra onayla seçeneğine basıp sisteme izin vermeniz gerekiyor. Sözleşmeye onay vermedikçe kurum bilgileri sizle paylaşmıyor.

İş alımları esnasında paylaştığınız bilgiler doğrultusunda sizle iletişime geçilmesi planlanıyor. Bunda dolayı vermiş olduğunuz her bilgi doğru olmalıdır ve İŞKUR’un işine yaramalıdır. Gereksiz bilgilerle kişisel alanınızı doldurmanıza gerek yoktur. İletişim bilgileri de size ait olmalıdır. Bu konuda yaşanacak zaman kaybı size iş kaybettirebilir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP