6 Ay Geri Ödeme Olmadan Faizsiz Kredi Alabilirsiniz Başvuru Talepleri Rekora Koşuyor
  • Finans 365
  • Kredi
  • 6 Ay Geri Ödeme Olmadan Faizsiz Kredi Alabilirsiniz Başvuru Talepleri Rekora Koşuyor

6 Ay Geri Ödeme Olmadan Faizsiz Kredi Alabilirsiniz Başvuru Talepleri Rekora Koşuyor

Deniz Bank vatandaşları zor zamanlarda yalnız bırakmayarak vatandaş lehine kredi kampanyaları paylaşmaya devam ediyor. En son paylaştığı kampanya ile 6 ay ertemeli faizsiz kredi almak mümkün. En son yaptıkları çalışma ile yaklaşık 4 milyon TL krediyi bu şekildeerteledikleriniaçıklayan banka 20121’deki büyümetahminlerinegöre bu gibi çalışmalara ağırlık vereceklerini de ekledi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:40
6 Ay Geri Ödeme Olmadan Faizsiz Kredi Alabilirsiniz Başvuru Talepleri Rekora Koşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tek Tıkla Karta Sahip Olabilirsiniz

Üreticiler için oluşturulan bu kampanya ile amaçlanan durumun üretimim hız kesmeden devam etmesinin gerekliliği olarak açıklandı. Bu sayede ülke ekonomisi zorlu pandemi koşullarını daha kolay şekilde atlatabilecek. Bu duruma paralel olarak vatandaşta üretimi durdurmayarak kendi işletmesine kilit vurmamış olacak. Verilecek üretici kart ile beraber 25 ciro artışının da olacağını belirten banka desteklerini artırarak devam ettireceklerini belirtti.

Geçen dönemlere göre artan kredi destek paketleri ile birçok esnafın ve vatandaşın rahat nefes aldığı da belirtildi. Yeni geliştirilen paket ile esnafa ve geniş ölçek de üretici kesime verilecek olan üretici kart ile yıl içinde 1 kez ödeme alma hakları bulunacak. Ödeme vadesi de tamamen vatandaşa göre oluşturulacak. Çiftçiler için bu süre hasat zamanı olarak belirlenebilecek. Üretici kart ile anlaşmalı olan firmalardan alışveriş yapıldığında 6 ay ödeme yapılmayacak. Nakit gerektiği zamansa gerek şubelerden gerek ATM’lerden nakdi ödeme alabilecekler. Karta başvuru yapmak için bankanın şubelerine gitmeye gerek olmayacak. SMS ile halledilecek işlemler ile kart sahibi olabilirsiniz. TC kimlik numarası ile belirlenen numaraya SMS atarak üretici kartınızı alabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP