DOLAR

32,5148

0.29%
EURO

34,6132

0.28%
ALTIN(gr)

2.500,54

0,71%
BİST 100

%
Akbank’ın Serbest Hesap Avantajları

Akbank’ın Serbest Hesap Avantajları

Akbank, Akbank Direkt aracılığı ile müşterilerine Serbest Hesap seçeneği sunuyor ve bu sayede Akbank Direkt müşterileri herhangi bir vade beklemeksizin ve herhangi bir şekilde bir faiz kaybı yaşamaksızın gerek gördükleri durumlarda Akbank Direkt Serbest Hesap’larından para çekebiliyor veya hesaplarına para yatırabiliyorlar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:40
Akbank’ın Serbest Hesap Avantajları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbank Direkt İle Avantajlı Faiz Oranları ve Serbest Hesap

Akbank yetkilileri tarafından yapılan açıklamalara göre, Akbank’ın Akbank Direkt müşterilerine dijital olarak da sunabildiği ve yeni nesil tasarruf hesabı olarak da adlandırılan Akbank Direkt Serbest Hesap, müşterilerinin birikimlerini kolayca arttırmalarına ve bu artış sırasında istedikleri durumlarda ve zamanlarda birikimlerine ulaşmalarına olanak sağlıyor. Akbank Direkt Serbest Hesap ile Akbank Direkt müşterileri, vade süresini bekleme zorunluluğundan kurtuluyor ve serbest bir şekilde, istedikleri zaman veya gerek gördükleri durumlarda herhangi bir faiz kaybı yaşamaksızın para çekebilme veya para yatırabilme avantajına ulaşıyor.

Akbank’ın mobil şubesi olarak hizmet veren ve teknoloji ile eşgüdümlü hareket eden Akbank Direkt’in sunduğu bütün fırsatlar gibi Akbank Direkt Serbest Hesap seçeneğinin de bütün işlemleri Akbank’ın internet şubesinden veya mobil şubesinden gerçekleştirilebiliyor. Akbank Direkt, Serbest Hesap ile bin TL’den başlayarak 100 TL’ye kadar çıkan bütün birikimlere aynı oranda bir faiz imkanı sunuyor. Bununla beraber, Akbank Direkt hesap açılışını gerçekleştiren müşterilerine bir hoş geldin hediyesi veriyor ve ilk 30 gün boyunca yeni müşterilerine tanışma faizi uyguluyor. Akbank Direkt’in tanışma faizi ile Akbank Direkt müşterileri 30 gün boyunca yüzde 10,25’lik bir faiz oranına sahip oluyor ve birikimlerini serbest ve özgür bir şekilde büyütme girişimlerine son derece avantajlı bir başlangıç yapmış oluyorlar.

Akbank Direkt’in Hedefi Liderlik

Akbank Direkt’in Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Orkun Oğuz, Akbank’ın sektördeki bütün gelişmeleri ve özellikle de teknolojik gelişmeleri son derece yakın bir takip altına aldığını belirtti ve günümüz teknolojisindeki dijital süreçlerde ihtiyaç duyulan bütün ürünleri Akbank müşterilerinin deneyimleri ile birleştirdiklerini ve birleştirmeye devam edeceklerini ifade etti. Akbank Direkt müşterilerine sadece Akbank Direkt’e özel olan ürünler sunduklarını da sözlerine ekleyen Orkun Oğuz, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını veya birikim yapma seçeneklerini her geçen gün arttırdıklarını aktardı ve de sektörün bu alanında bir liderlik hedeflerinin olduğunu belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP