Halk Bankası Kesenin Ağzını Açtı Vatandaşa 225 Bin TL Kredi Geliyor
  • Finans 365
  • Kredi
  • Halk Bankası Kesenin Ağzını Açtı Vatandaşa 225 Bin TL Kredi Geliyor

Halk Bankası Kesenin Ağzını Açtı Vatandaşa 225 Bin TL Kredi Geliyor

Korona virüsün 2. Dalgası vatandaşı bir hayli, etkiledi. İş bulamayan vatandaşlar nakit ihtiyacı çekmeye devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:40
Halk Bankası Kesenin Ağzını Açtı Vatandaşa 225 Bin TL Kredi Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalardan kredi çekerek bu ihtiyacı kapatsa da bazen bankaların kredi limitleri çok faiz olamıyor. İhtiyacı karşılamayan kredi limitleri yüzünden vatandaş zor durumda kalıyor. Halk Bank bu sorunu çözmek için yeni bir kredi kampanyası yayınladı. Kampanya dahilinde yüksek limitli kredilerin verileceği açıklandı. 3 ve 6 aylık kredi kampanyalarının sürelerinin bu kadar kısıtlı olmasının sebebi belirlene yüksek kredi limitleri olduğu da biliniyor. Bu bağlamda 125 bin, 150 bin, 175 bin, 225 bin TL kredi limitlerini içeren kampanya uygun faiz oranları ile dikkat çekiyor. 60 aya varan vade seçenekleri sayesinde vatandaş çektiği krediyi rahat bir şekilde ödeyebilecek.

Ödeme Planı Çıkarırken Artık Kimse Zorlanmayacak

60 ay üst sınır olarak belirlense de vatandaş bununla sınırlı kalmak zorunda değil. Ödeme planı banka çalışanları ya da sanal asistanla konuşularak düzenlenebilir. Ödemelerin yapılması hususu da yetkililer tarafından açıkça izah edildi. Buna göre kısa zaman içinde başvuruların açılması söz konusu. Pandeminin ağır seyrettiği bu dönemde vatandaşları fazla bekletmenin anlamsız olduğunu savunan yetkililer başvuruları başlatır başlatmaz kredileri onaylayacak. Kişilere olumlu ya da olumsuz dönüş yapacak olan banka vatandaşı da bekletmeyecek. Olumlu dönüş alan vatandaşların hesaplarına kredileri anında yatırılacak ve ödeme planı aynı süre içinde başlatılmış olacak. Geri ödemesiz olan kredi kampanyaları kategorisine dahil edilmeyen bu krediye online şekilde de başvurmak mümkün.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP