Altın Fiyatları “SOS” Vermeye Başladı! O Haftaya Dikkat Son Sahibi Olabilirsiniz
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Fiyatları “SOS” Vermeye Başladı! O Haftaya Dikkat Son Sahibi Olabilirsiniz

Altın Fiyatları “SOS” Vermeye Başladı! O Haftaya Dikkat Son Sahibi Olabilirsiniz

Altın fiyatları beklenen yükselişi gösteremedi ve hafif yükselişler ile beklentilerden uzaklaştı. Altın fiyatları düşecek mi yoksa yükselecek mi derken jeopolitik risklerin azalmasının ardından yeniden hafif hareketler ile yükselme başlasada satış baskısının önümüzdeki bir kaç gün içerisinde artması bekleniyor. Peki altın fiyatları ne olur? İşte cevabı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:41
Altın Fiyatları “SOS” Vermeye Başladı! O Haftaya Dikkat Son Sahibi Olabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel piyasalarda güvenli liman olarak görülen altında kaçı başlamış gibi görünüyor. ABD’nin sorunlu olan bölgelerde zeytin dalı uzatması risk iştahını kabartan unsur olurken yatırımcı yeniden riskli piyasalara yönelecek.

Altın fiyatları için ön görülen 2 dolarlık sınırın bu yıl aşılması zor gibi görünüyor. İran ile müzakere kapılarının açılması küresel piyasalarda havayı yumuşattı aynı zaman da ABD ve Çin arasında ki ticaret görüşmeleri bu yıl sona ermeden yeniden başlayacak. Brexit belirsizliği belli olmaya başladı ve ABD ile Türkiye arasında yaşanan S400 gerginliği yerini ticaret görüşmelerine bıraktı. Dolar kurunun düşmesiyle altının ons fiyatı düşüşe geçti.

Altın fiyatlarının 1400 dolar bandına gerilemesini bekleyen uzmanlara göre bu yıl altın altın fiyatları beklenen yükselişi gerçekleştirdi ve dengelenme sürecine girdi. Hafif yükselişlerin de trader amacıyla yapılabilmesi mümkün gözükürken 1550 doların üzerinde kalmaması halinde yönün aşağı olduğunu belirtildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP