DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Büyük İkramiye Hangi Kanaldan Açıklanacak Şanslı TV Kanalı Hangisi?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Büyük İkramiye Hangi Kanaldan Açıklanacak Şanslı TV Kanalı Hangisi?

Büyük İkramiye Hangi Kanaldan Açıklanacak Şanslı TV Kanalı Hangisi?

7’den 77’ye herkesin merakla beklediği büyük ikramiye çekilişinde 1 yıl daha geride bırakılacak. Vatandaşın tüm umudu büyük ikramiyedeyken büyük ikramiye nerede çekilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:41
Büyük İkramiye Hangi Kanaldan Açıklanacak Şanslı TV Kanalı Hangisi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni yıl gelmeden önce büyük b,r heyecanla alınan milli piyango biletleri büyük ikramiye için her yıl devir atıyor. Kimine çeyrek kimine yarım çıkan vatandaşlar bu sene şansın kendilerinden yana olduğunu düşünüyor. Özellikle bazı milli piyango satıcılarının çok kazandırdığı biliniyor. O satıcıların gişesi tıklım tıklım dolu olmaktadır. Herkesin büyük bir heyecanla milli piyango bileti aldığı bu dönemde çekilişlerin hangi kanalda yapılacağı da takip ediliyor. Çekilişler genellikle TRT aracılığı ile gerçekleşirdi. Ancak son dönemde diğer ulusal kanallardan da çekiliş gerçekleşmektedir. Bu sene sonunda gerçekleşmesi beklenen çekiliş Çok Güzel Hareketler Bunlar’da da yapılacak. 3 kademede olan çekilişleri duyanları şaşırtıyor.

Milli piyango çekişi saatlerinin olması olası şaibe durumlarını önlemekle beraber özellikle yılbaşında vatandaşa eğlence olmaktadır. Akşam vakitlerinde herkesin evde yeni yıl beklediği zamanda Kanal D aracılığı ile çekilişi görebilir iken öğleden sonra vakitlerinde Milli Piyango Youtube Kanalında da çekiliş gerçekleşmektedir. 14.30 16.00 arası 10 bin TL kazanan vatandaş belirlenirken 16.30 ila 18.00 arası 5 bin TL kazanan vatandaşın çekilişi yapılmaktadır. Ancak en görkemli olan Yılbaşı gecesi Kanal D’de Çok Güzel Hareketler Bunlar’da olan çekiliş olacaktır. Çekilecek olan büyük ikramiye 100 bin TL’dir. Ancak aynı anda 2 veya 4 kişi kazandığında para bölüşülebilir. Bundan dolayı vatandaş son dakikaya kadar ekrandan ayrılamamalıdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP