DOLAR

32,5889

0.35%
EURO

34,7978

0.17%
ALTIN(gr)

2.496,94

0,51%
BİST 100

%
Bakan Zehra Selçuk Açıklama da Bulundu! Asgari Ücretten Sonra da 9 Maaşa da Birden Zam Gelecektir!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Bakan Zehra Selçuk Açıklama da Bulundu! Asgari Ücretten Sonra da 9 Maaşa da Birden Zam Gelecektir!

Bakan Zehra Selçuk Açıklama da Bulundu! Asgari Ücretten Sonra da 9 Maaşa da Birden Zam Gelecektir!

Asgari ücret maaş zamlarının da açıklanmasından sonra da milyonlarca vatandaşı da ilgilendirecek olanların da zamlarında geleceği de açıklanmıştır. Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanı olan Zehra Zümrüt Selçuk ; 2021 ocak ayından da 2022 Ocak ayına da geçerli olmuş olan asgari ücret maaş zamlarının da be kadar da olacağını da ilan etmiştir. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:41
Bakan Zehra Selçuk Açıklama da Bulundu! Asgari Ücretten Sonra da 9 Maaşa da Birden Zam Gelecektir!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Brüt maaş ödemeleri de 3 bin 577 TL olarak da belirlenmiş olan da asgari ücret net maaşında da 2 bin 825 TL olarak da uygulanacağı da bildirilmiştir. Rakamların ise de milyonlarca çalışanına da açıklanarak da ardından da işsizlik maaşının da, kısa çalışma ödenekleri gibi de tam 9 ödemenin de zamlanacağı da bilinmektedir. Gelen zam oranlarına da bakılarak da işsizlik maaşları da yüzde 21,5 oranında da artış gösterecektir. 2021 yılında ise de bekar bir işçi için de AGİ ödemesinde de 268 TL olarak da açıklanmıştır. Asgari ücret ödemesi ile de beraber etkilenecek de diğer ödemeler de açıklanmıştır.

2021 Asgari Ücretinde Beraber Getirdikleri Nelerdir?

Tazminat miktarında olan artış da gelmektedir. Bunda da asgari ücret ödemelerinin de yüzde 21,5 oranında da artmasının da ardından da kıdem tazminat ödemeleri de buna da paralel olarak da bir artış gösterecektir. İş görmezlik ödeneklerinde de artış da, rapor alınan süreçlerde de çalışma hayatına da devam edilmeyen de vatandaşlar için de ödenmiş olan iş görmezlik ödenekleri de asgari ücret zammı ile de artış gösterecektir. Asgari geçim ücretlerinde de artış olacaktır. Bunda da, ortalama olarak da 25 milyonun da üzerinde de vatandaşı da çok yakından da ilgilendirmiş olan da ve de her ayda düzenli olarak da maaşlar ile de ödenmiş olan asgari geçim indirimleri deasgari ücret zamları ile de beraber de artış göstercektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP