DOLAR

32,3873

0.19%
EURO

35,0643

-0.07%
ALTIN(gr)

2.325,36

0,27%
BİST 100

%
Çağlar Çorumlu’dan Sevindiren Haber!

Çağlar Çorumlu’dan Sevindiren Haber!

Güldür Güldür’le hepimizin daha yakından tanımaya başladığı ve izleyicileri tarafından oldukça sevilen Çağlar Çorumlu’dan sevindirici haber geldi. Yeni proje söylentileri sonrasında fragmanı yayınlanan İyi Aile Babası izleyicilerle buluşacak mı? İşte detaylar…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:41
Çağlar Çorumlu’dan Sevindiren Haber!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Televizyonda Yeni Yapım Müjdesi!

Karantina süresi boyunca hepimizin daha da fazla izlemeye başladığı ve yeni içerik arayışında bulunduğumuz televizyon ekranlarına yeni bir yapım müjdesi daha geldi! Kanal D ekranlarında başlayacak olan bu yeni yapımın konusu, oyuncuları ve hatta ismi bile merakla beklenen sorulardı. İşte yeni dizimiz; İyi Aile Babası.

Çağlar Çorumlu’nun başrolde oluğu bu yeni yapımın ne zaman ekranlara geleceği merak konusu. Sitcom formatında çekilecek bu aile komedisi, Tayfun Güneyer senaristliği ve Hakan Algül yönetmenliğinde çekilecek. Dizinin merakla beklenen fragmanının yayınlanmasının ardından akıllara takılan soru şu oldu. İyi Aile Babası ne zaman ekranlara gelecek? Kanal D’de yayınlanacak bu yeni dizi için belirlenmiş bir yayın tarihi henüz yok. Yakında hepimizi ekranlara sürükleyecek İyi Aile Babası için oldukça güzel bir oyuncu kadrosu da belirlenmiş. Şebnem Bozoklu ve Çağlar Çorumlu’nun başrollerinde yer aldığı İyi Aile Babası, çok yakında Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

İyi Aile Babası’nın Konusu Açıklandı

Aile sağlığı doktoru bir babanın annesi ve eşi arasında kalması üzerine başlayaca olan dizi, aile komedisi tadında yepyeni bir yapım olacağa benziyor. Çocuk fenomen olarak da bildiğimiz Ecrin Su Çoban’da bu yapımda bulunacak. Çektiği YouTube videoları ve sonrasında aldığı reklamlar, bulunduğu projelerle küçük yaşta başarıyı yakalayan Ecrin, İyi Aile Babası dizisiyle birlikte Kanal D ekranlarına gelecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP