Türk Telekom’dan Vatandaşa 10 GB İnternet Desteği

Türk Telekom’dan Vatandaşa 10 GB İnternet Desteği

Koronavirüsün daha da yayılmasıyla beraber tedbirler arttırılmaya başlandı, bu kapsamda özellikle sokağa çıkma yasakları gelmeye devam ediyor. Evde kalma süresi uzadığı için vatandaşın internet kullanımı da arttı, Türk Telekom’da bu kapsamda desteklerini sürdürüyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:42
Türk Telekom’dan Vatandaşa 10 GB İnternet Desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sokağa çıkma yasaklarının gelmesiyle beraber vatandaşın evde geçirdiği vakit de artmaya başladı, hal böyle olunca internet kullanımı arttı. Türk Telekom’da vatandaşa bu konuda destek olmak amacıyla tam 10 GB internet dağıtacağını açıkladı.

Hangi Uygulamalar ile İnternet Kazanmak Mümkün?

Türk Telekom Balıkesir ve Çanakkale illeri için yeni hat alma şartı ile veya numara taşıma sonrasında en yakın Türk Telekom bayisine gidip Efsane 8, 12 veya prime efsane 20, selfy efsane 19 GB tarifelerinden birine geçerse ekstra 10 GB hediye kazanabiliyor.

Sil süpür uygulaması Türk Telekom Online İşlemler mobil uygulamasında yer alan bir internet kazanma fırsatıdır. Her hafta yenilen sil süpür hakkı sayesinde kullanıcılar bedava internet elde edebilir. Üstelik MNG kargodan %30 indirim, arayanıbil servisi, her yöne sınırsız dakika, enterprise %40 indirim hakkı gibi farklı imkanlarda sunuyor.

Türk Telekom bir güzellik daha yapıyor ve kağıt israfını engelliyor, e-faturaya geçme talimatınıza karşılık 1 GB internet hediye ediyor. Bunun için tel yapmanız gereken gmail adresinizi yazıp 3008’e kısa mesaj olarak göndermektir.

Türk Telekom ülkemizdeki en iyi operatörlerden biridir, yıllardır gelen deneyimi ve kalitesi sayesinde büyük bir kitleye ulaşmıştır. Bu zor günlerde de vatandaşa kendi çapında yardımlarda bulunmaya ve desteklerini göstermeye devam etmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP