DOLAR

32,3221

0.2%
EURO

35,0608

-0.22%
ALTIN(gr)

2.308,45

1,37%
BİST 100

%
Sedat Peker’in Kan Donduran Görüntüleri! Kan Benim Gıdam!

Sedat Peker’in Kan Donduran Görüntüleri! Kan Benim Gıdam!

Sedat Peker youtube'da yayınlanan bir video da elinde Rambo bıçağı olarak adlandırılan bir bıçakla önce adamın kolunu kesiyor sonra kanını içiyor. "Kan benim gıdam" diyerek açıklama yapıyor. Yine başka bir videoda ise domuzun kafasını keserek bazı açıklamalarda bulunuyor. Gözlerinize inanamayacaksınız. İşte o görüntüler

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:42
Sedat Peker’in Kan Donduran Görüntüleri! Kan Benim Gıdam!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda yayınladığı videolarla gündeme gelen Sedat Peker’in Youtube’da 2000 yılına ait bu görüntüleri adeta kan donduracak cinsten.

Türkiye Cumhuriyeti İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alan videoları milyonlarca izlenen Sedat Peker’in bu görüntüleri ise pek bilinmiyor ve son çektiği videolar kadar izlenme sayılarına sahip değil. Lakin video içeriğindeki görüntüler son yayınladığı videolar kadar ilgi çekici.

Sedat Peker elindeki Rambo bıçağı ile bakın neler yapıyor?

Cezaevinden çıktıktan sonra hacca gidip inzivaya çekilen Sedat Peker 15 Temmuz sonrası düzenlemiş olduğu mitingler ile muhalefet partilerinin tepkisini çekmişti. Daha sonra ise

Karadağ’a iş görüşmelerine gittiği için Türkiye’den ayrıldığını söyleyen Sedat Peker son yayınladığı videolar ile yurtdışına çıkışının sebebinin iş görüşmeleri olmadığını kendisine gelen bilgilerden dolayı tedbiren yurtdışına çıktığını belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’ yu hedef alan açıklamaları ve videoları ile gündeme gelen Sedat Peker’in neden yurtdışına gittiği yaptığı açıklamalar ile netlik kazandı.

24-07-2000 Tarihinde kayıt edilmiş bu görüntülerin ilkinde Peker’in domuza elindeki bıçağı defalarca sapladığı önce kulağını sonra da boğazını kestiği görülüyor!

Aynı tarihteki bir videoda da Sedat Peker adamlarından birinin kolunu kesip kanını içiyor ve ekliyor “Kan Benim Gıdam”

Bir başka adamının ise ayakkabısına elindeki bıçağı sokmaya çalışıyor!

Son zamanlarda çektiği videoların izlenme sayıları hızla artan Sedat Peker’in daha öncelerde yayınlanmış videolarınında izlenme sayıları hızla artıyor.

İşte çok bilinmeyen o görüntüler 1

İşte çok bilinmeyen o görüntüler 2

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP