DOLAR

32,4289

0.04%
EURO

34,4812

-0.06%
ALTIN(gr)

2.488,62

0,23%
BİST 100

%
1 Sene Geri Ödemeden 48 Ay Vadeli Kredi İmkanı İçin Şaşırtan Başvuru Şartları Neler?
  • Finans 365
  • Gündem
  • 1 Sene Geri Ödemeden 48 Ay Vadeli Kredi İmkanı İçin Şaşırtan Başvuru Şartları Neler?

1 Sene Geri Ödemeden 48 Ay Vadeli Kredi İmkanı İçin Şaşırtan Başvuru Şartları Neler?

Türkiye Bankalar Birliği tarafından başlatılan süreçle beraber ihtiyacı olan vatandaşa 1 yıl geri ödemesi kredi verilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:42
1 Sene Geri Ödemeden 48 Ay Vadeli Kredi İmkanı İçin Şaşırtan Başvuru Şartları Neler?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müjdeli haber bu defa Türkiye Bankalar Birliğinden geldi. İhtiyaç sahipleri için yapılan çalışmada birçok vatandaşın bu imkandan yararlanması bekleniyor. Düşük faiz oranları ile kolaylık sağlayan birlik vatandaşın ekonomisini bozmamaya çalışıyor. Esnek ödeme planı sayesinde kredi ödemleri kabus olmaktan çıkacak. Bu sayede vatandaşlar hem kredi öderken hem de rahatlıkla ihtiyaçlarını giderebilecek. Sabit faiz kullanacak olan birlik başvurular esnasında her vatandaşa ayrı faiz oranı oluşturacak. En yüksek faiz oranı %14.5 olarak açıklanırken değişken oranlı faizler için de açıklama yapıldı. TLREF 250 baz puanıyla işlem yapılması bekleniyor. Bankalar birliği bu kampanyayı birçok banka için yürürlüğe koymayı planlıyor.

Kamu ve Özel Bankalar Sürece Entegre Oldu

İş Bankası başta olmak üzere, Yapı Kredi Bankası, Akbank, Albaraka Türk, Deniz Bank, Garanti BBVA, QNB Finans Bank ,Kuveyt Türk, TEB,Halk Bank, Vakıf Bank, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası bu kredi kampanyalarını vatandaşla buluşturacak. 48 aya varan vade seçeneklerine ek olarak 1 sene geri ödemede olmayacak. 12 ay, 48 aya eklenmemiş olacak. Dileyen vatandaşlar turizm destek paketinden yararlanabilecek. Bunun için turizm acentalarıyla iş birliği içinde olan birlik, yapılan çalışma ile sanayileşme için de yeni bir seçenek oluşturmuş oldu. Faiz oranları turizm destek paketinde çok çok düşük. Vatandaşlar ve işletmelerin çoğu için teşvik niteliğinde olacak olan bu paket sayesinde hem vatandaşın hem ülke ekonomisinin yüzü gülecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP