İş Bankasının Sunduğu Avantajlı Krediler

İş Bankasının Sunduğu Avantajlı Krediler

İnsanlar önceleri maddi olarak sıkıştıkları zaman yakınlarından veya arkadaşlarından borç alırdı. Şimdi ise bu borçlanmanın yerini bankalardan alınan krediler doldurdu. Daha önceleri oldukça meşakkatli olan kredi işlemleri teknolojinin de gelişmesi ve bankaların birbirleriyle olan rekabetten dolayı oldukça kolaylaştı. Günümüzde kredi almak için bankaya gitmeye gerek kalmadı. Artık cep telefonundan atılan bir sms ile yada internet bankacılığı ile istenilen bankadan kredi yoklaması yapılabilmekte. Bu gelişmelerin en hızlı yaşandığı bankalardan biriside İş Bankası’dır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:42
İş Bankasının Sunduğu Avantajlı Krediler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş bankası hem kurumsal hem de bireysel müşterilerine yönelik yaptığı hizmetlerle oldukça hızlı bir şekilde kredi ihtiyaçlarına cevap verebilmekte. İhtiyaç kredisi, konut kredisi gibi çeşitli başlıklar altından sunduğu kredileriyle oldukça düşük faiz ve uzun vadeli kredilerle müşterilerini adeta cezbediyor. Sitesinde kullanıma sunduğu kredi hesaplama menüsü ile müşterilere krediler ve taksitleri hakkında ön bilgi sunarken isteyen müşterilerine online bankacılık sayesinde kredi notlarını ve Findeks risk raporlarına ulaşma imkanı sağlıyor. Reklamlarında Cem Yılmazı da oynatan İş Bankası müşterilerinin aklında kalıcı olmayı başarabiliyor. Bankanın verdiği kredilerde çoğu düşük miktardaki kredilerde kefil gerekmezken yüksek miktarlarda kefil gerekebiliyor. Son zamanlarda banka sağladığı düşük faizli kredi imkanlarından dolayı müşterilerin ilgi odağı haline gelmiş bulunmakta.

  1. İhtiyaç Kredileri

Müşteri ne amaçla kredi almak isterse o amaca uygun krediler İş Bank’ da mevcut. Eğitim kredisi, tüketici destek kredisi ve emekli kredisi gibi alt başlıklarda sunulan hizmetler farklı ihtiyaçlara farklı çözümler üretiyor. Bankanın kendi müşterileri dilerlerse mobil bankacılık uygulamasından kredi başvurusu yapabiliyor ve şubeye gitmeden aldığı bu krediyi kullanabiliyor. Bankanın kendi müşterisi değilseniz gerekli temel belgelerle beraber şubeye giderek kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. İşte başvuru için gerekli belgeler;

  • Başvuru Formu (şubeden temin edebilirsiniz)
  • Nüfus cüzdanı veya sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi
  • Gelir durumunuzu gösterir belge

Eğer çekeceğiniz kredi için kefil gerekiyorsa kefilinizin de yanınızda bu belgelerle bulunması gereklidir. Bankanın kendi bankacılık uygulaması olan İş Cep uygulamasından yada internet bankacılığından 25.000 TL ve 48 ay vadeye yapılan ihtiyaç kredisi başvuruları onaylanması halinde talep edilen kredi tutarı anında müşterinin banka hesabına aktarılıyor.

Bankadan çekilen kredinin faiz oranları çekilen kredi miktarı ve uygulanan vadeye göre değişmekle birlikte 1-48 ay vadede asgari faiz tutarı çekilen miktarın %1.69 oranındadır. Tabi bu orana BSMV ve KKDF tutarları eklenmemiştir. Verilen oranlar incelendiğinde bankanın diğer bankalara göre daha cazip oranlarda uyguladığı oranlarla düşük faizli ihtiyaç kredisinde ilk başvurulan bankalardan biri olma özelliği taşımaktadır.

  1. Konut Kredileri

İş Bankası Diğer kredilerde olduğu gibi düşük faizli konut kredilerinde de başı çekmektedir. Bankanın internet sitesinde ev kredilerine tıklarsanız hesaplama aracını kullanarak taksit tutarlarını hesaplayabilir, en uygun krediyi bulmalarında yardımcı olan “en uygun krediyi bul” aracını kullanarak kendilerine uygun seçenekleri inceleyebilir hatta İş Bankası’nın anlaşmalı konut projeleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Konut kredisi kullanarak ev almak isteyen müşteriler üç basit aşamadan geçmektedirler. İlk aşamada başvuru yapılarak hızlıca bir değerlendirme alınır. İkinci aşamada kredi çekmek isteyen müşteriler alacakları evin tabusunu yükleyerek ekspertiz (uzman incelemesi ) sürecine girerler ve bu sürecin sonucunu eposta ile öğrenirler. Ekspertiz sürecinin sonunda banka gerekli belgeler ve sürecin işlemesi hakkında müşteriyi bilgilendirmek için arar eğer tapu dairesinde alınan randevu bilgileri anında işlem menüsünden ekrana girerlerse banka tarafından görevlendirilen bir ipotek sorumlusu tapuda hazır bulunur. Gerekli sözleşmeler incelendikten sonra tapu dairesindeki diğer işlemler halledilir. Sitede ayrıca ev kredisine doğrudan başvuru yapma olanağı sağlayan bir buton da bulunmakta.

Banka 100.000 TL ve 120 ay vadeli kredilerde %1.16 faiz oranı ile aylık 1.547 TL’lik taksitler halinde kredi imkânı sunmaktadır.

  1. Taşıt Kredileri

Düşük faizli taşıt kredilerine yeni bir bakış açısı getiren banka satın alınan aracın rehin sağlandığında kefilsiz taşıt kredisi de verebilmekte. İster sıfır araç satın almak isteyin isterseniz de ikinci el bir araç almak isteyin bu konuda kesinlikle iş bankasının faiz oranlarını incelemeden geçmeyin. Banka diğer kredilerde olduğu gibi taşıt kredisinde de online başvuru imkanı sağlamakta.

Bankadan düşük faizli taşıt kredisi kullanmak istediğinizde gerekli olan temel belgeleri yanınızda bulundurmanız gerekiyor bu belgeleri varsa kefiliniz de yanında bulundurmak zorunda. İşte düşük faizli taşıt kredisi alabilmek için gerekli belgeler;

• Başvuru Formu

• Nüfus cüzdanı veya sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi

• Gelir durumunuzu gösterir belge

• 0 km araçlar için alacağınız taşıta ait proforma fatura

• 2.el taşıt alacaksanız satışı yapan kişiye ait son Motorlu Araç Tescil ve Trafik Belgesi

Sıfır araç alacaklar için banka 1-48 ay vadede %1.54 (BSMV ve KKDF hariç) faiz oranı uygulamakta. Diğer cazip kredi imkânları için bankanın internet sitesini inceleyebilir gerektiğinde 7/24 telefon bankacılığını kullanabilirsiniz.

  1. Esnaf Kredisi

Türkiye İş Banaksı esnafların ve KOBİ’lerin dikkatini düşük faizli esnaf kredisi ile fazlaca çekmektedir. Cazip oranlı krediler sunarak her zaman esnaf ve KOBİ’lerin arkasında olan iş bankası ihtiyacını karşılamak isteyen işletmelere hali hazırda sürdürdüğü kampanyalarla çok cazip teklifler sunmakta. Nakite ihtiyaç duyan esnaf ve KOBİ’lere 48 aya varan vade ve ister eşit taksitli ister ilk 3 ay ödemesiz 150 bin TL’ye kadar kredi imkânı sunmaktadır.

Kredi çekmek isteyen müşteriler nakit ihtiyaçlarına bağlı olarak ödeme planlarını, aylık taksitler halinde veya esnek olarak oluşturabilir. Kredisini ister TL, ister dövize endeksli olarak kullanabilir, ayrıca taksitlerini vadesinde şirket hesabından otomatik olarak çekilmesini sağlayabilir.

Banka sadece nakdi kredi sağlamıyor aynı zamanda gayri nakdi ihtiyacı olan şirketlerinde imdadına yetişiyor. Müşteriler İş Bankası’nca yurt içinde ya da yurt dışında yerleşik gerçek veya tüzel kişiler lehine bir malın teslimi, bir işin yapılması veya bir borcun ödenmesi ve benzeri konularda muhatap kuruluşlara veya kişilere hitaben TL veya döviz cinsinden düzenlenen teminat mektubu hizmetinden yararlanabilir, İş Finansal Kiralama A.Ş. ile yapacağı leasing işlemlerinde bankayı aracı edilebildiği gibi ayrıca İş Bankası’nın garantisini de kullanabilmektedir.

  1. Kredi Kartı

Hem online bankacılık hizmetlerinin kullanımının kolay ve yaygın olması hem de maximum anlaşması olması İş Bankası’nı kredi kartlarını daha avantajlı hale getiriyor. Toplumun her kesimine hitap eden kartlarıyla müşterilerinin hizmetinde olan bankada aidatlı ve aidatsız kredi kartı seçenekleri mevcuttur. Maximiles ve Maximum ana başlıklarıyla sunulan kredi kartı hizmeti alışverişlerde dileyene mil puan dileyene maxipuan kazandırıyor. Temassız özelliği de bulunan kredi kartlarıyla hizmet veren banka İş’te Üniversiteli adıyla çıkardığı kredi kartıyla öğrencileri de unutmuyor. Bu kartla öğrenciler müzelere ücretsiz girme hakkı kazanırken yine öğrencilere yönelik cinemaximum kampanyalarından yararlanabiliyor. Öğrenciler bu kartla alışveriş yaptıklarında maxipuan kazanıyor.

Euro ve dolar olarak iki ayrı ekstre ve iki ayrı limit özelliği bulunan Maximum Premier Kart ile alışverişlerini döviz cinsinden yapan müşterilerine hitap ediyor.

Dileyen müşteriler kredi kartına sahip olduğunda isterlerse sanal kart açarak internet alışverişlerinde kullanabilecekleri ve limitini kendi belirleyebileceği bir karta sahip oluyor. Mobil uygulama, internet bankacılığı veya telefon bankacılığı kullanarak İş Bankası kredi kartı başvurusunu kolayca yapabilir ve sonrasında kartınızı evinizde teslim alabilirsiniz.

2

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP