DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
İş Bankasından Yeni Döneme Damga Vuracak Kredi Kampanyası Herkese Hitap Edecek
  • Finans 365
  • Finans
  • İş Bankasından Yeni Döneme Damga Vuracak Kredi Kampanyası Herkese Hitap Edecek

İş Bankasından Yeni Döneme Damga Vuracak Kredi Kampanyası Herkese Hitap Edecek

Açıklamada kapsamlı ve yükse limitli kredilerin verileceğini belirten İş Bankası başvuru taleplerine yetişemiyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:42
İş Bankasından Yeni Döneme Damga Vuracak Kredi Kampanyası Herkese Hitap Edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet desteklerinin kurtarıcısı halini alan kredi kampanyasına bir yenisini de İş Banaksı ekledi. Toplu olarak kredi kampanyası çıkartan bankalar bu işi çok verimli bulduklarını belirtiyor. Herkes ihtiyacına uygun olan bir veya daha fazla kredi olaylıkla ulaşabilirken banka banka gezinmelerine gerek kalmadan bir bankadan tüm işlemlerini halledebiliyor. Daha önce İş Banaksından hesabı olan vatandaşın daha rahat edeceğini belirten yetkililer banka müşterisi olarak gözükenlerden daha farklı fırsatlara da erişebilecek. Ancak daha önceden banka müşterisi olmayan vatandaşların da karşılaşacağı fırsatların sayısı hiç de az değil. İş Banaksı vatandaşın pandemi dolaysıyla maddi olarak gerilim yaşamayacağını taahhüt ediyor. Verilecek olan ilk kredi ise ihtiyaç kredisi olacak ve bu krediden genç yaşlı emekli herkes yararlanabilecek. 75 bin TL’ye kadar limit çıkartan banka bir sefere mahsus olarak vatandaştan kefil vs. talep etmeyecek.

Öğrencilere Banka Desteği

Kredi kampanyasının genelinde kefil vs. talep etmeyecek olan banka ödem planlarına dikkat edecek. Düzenli ödem sağlayan vatandaşlara banka kapılarını sonsuza kadar açmış olacak. Bir diğer kredi ise eğitim kredisi olarak açılandı ve halihazırda eğitimi devam eden öğrencilere yönelik bir kredi olacağı açıklandı. Krediyi lise kademsine kadar sabitleyen banka lisans ve lisansüstü öğrenciler için farklı bir kampanya çıkartacağını belirtti. Bundan dolayı kredi limiti beklenenden daha az olarak açıkladı. 45 bin TL’ye kadar kredi verecek olan banka bu krediyi doğrudan öğrencilere verilemeyecek. Veli nezaretinde tüm işlemler devam etmiş olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP