DOLAR

32,5212

-0.08%
EURO

34,8728

0.07%
ALTIN(gr)

2.420,80

-0,08%
BİST 100

%
Musk’tan Bir Açıklama Daha Geldi İhtiyat Önerisinde Bulundu

Musk’tan Bir Açıklama Daha Geldi İhtiyat Önerisinde Bulundu

Elon Musk kripto paralara yönelik açıklamalara devam ederken hiç kullanmadığı ifadeleri kullanmaya başladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
Musk’tan Bir Açıklama Daha Geldi İhtiyat Önerisinde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dogecoin konusunda oldukça ısrarcı olan Musk bu ısrarı sürdürmeye devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre gerek sosyal medyada olsun gerek yolda denk gelen hayran konuşmaları olsun sık sık dogecoin vurgusu yapan Musk söylemlerine yeni şeyler eklemeye de başladı. Dogecoin Musk her beyanından sonra oldukça güçlenen bir para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Böylesi bir yükseliş her ne kadar yorumcuları heyecana sürüklese de durumların ne şekilde ilerleyeceği noktasında yorumcular net bir şey söylemiyor. Yatırımcıların da sıkı takipte olduğu dogecoinin ne kadar yükseleceği konusunda en doğru kararı yine Musk verecek. Musk ticari hamleler noktasında oldukça ihtiyatlı davrandığı için yatırımcılara da bunu tavsiye etmeye başladı. Dogecoinde gelecek gördüğünü beyan ederek yatırımcılara bu durumun üstüne gidilmesi noktasında telkinlerde bulunurken yatırım yapılırken de ihtiyatlı davranmayı elden bırakmamak gerektiğinin de altını çizidi.

Musk’tan Şok Uyarı

Sosyal medya hesabından attığı tweete göre böyle bir söylemde bulunan Musk’ın bu tavrı kripto para piyasasını nasıl etkileyeceğini konusu analistlere göre hemen anlaşılmayacak . Ancak ne kadar değişim olursa olsun yatırımcıların bildiği yoldan şaşmaması gerektiği de analistlerin dilinde. Dogecoinde yaşanacak bir hareketliliğin diğer altcoinleri nasıl etkileyeceği sorusunu cevabı tam olarak bulunmazken analistler tarafından hayali grafikler de çıkartılıyor. Çıkartılan bu grafikler neticesinde dogecoin beklendiği gibi güvenilir ve gelecek vaad eden bir argüman ise binlerce yatırımcı şimdiden kazanacak yorumları yapılıyor. Ancak beklentilerin tersi olduğunda Musk ile beraber herkes hezimete uğrayacak algısı çok güçlü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP