DOLAR

32,5902

0.34%
EURO

34,8339

0.26%
ALTIN(gr)

2.505,87

0,88%
BİST 100

%
Aylık Taksitlendirmeyi Duyanların Ağzı Açıkta Kaldı Başvurular Her An Bitebilir
  • Finans 365
  • Finans
  • Aylık Taksitlendirmeyi Duyanların Ağzı Açıkta Kaldı Başvurular Her An Bitebilir

Aylık Taksitlendirmeyi Duyanların Ağzı Açıkta Kaldı Başvurular Her An Bitebilir

Bankalar son zamanlarda aylık taksit tutarında çok ciddi değişiklikler yapıyor. Bu dönem vatandaş lehine karar alanların başını ise Akbank çekiyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
Aylık Taksitlendirmeyi Duyanların Ağzı Açıkta Kaldı Başvurular Her An Bitebilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemiden dolayı vatandaşlar ekonomik olarak oldukça zor günlerden geçerken Akbank inanılmaz bir uygulama ile geldi. Vatandaşa 40 TL taksitlerle kredi verecek olan banka faiz oranlarıyla da oynamadı. Hala düşük faiz kullanılacak olan banka %1.8 oranında faiz oranı belirlediğini açıkladı. Tahsis tutarı ise sembolik olarak alınacak. Buna göre 5 TL tahsis ücreti ödeyen vatandaşın kredi işlemlerinin tümü halledilmiş olacak. Birçok bankanın astronomik sayılarda ücret almasına karşı olan banka düşük oranlarda da ücret alınabilir iddiasını savunuyor. Vade seçenekleri vatandaşla beraber konuşulacak. 36 aya kadar vade imkanı sunan banka kredi alma işlemleri sırasında vatandaşla diyalog halinde olacak.

Teminatsız Kredide Dikkat Çeken Detay

Kredi başvurularında ise değişiklik yok. Buna göre isteyen vatandaşlar şubelere gidip birebirde başvur yapabilir isteyen ise online işlemleri başlatabilir. Online işlemlerdeki sanal asistan uygulaması sizlere danışmanlık verecektir. Ancak bazen aradığınız her soruyu sanal asistanda bulmanız mümkün olmayabilir. Eğer aklınızda çok fazla soru varsa veya kredi planını şekillendirmek istiyorsanız şubelere gitmeniz çok daha iyi olacaktır. Akbank Direkt Kredi servisini de kullanacaksanız TC kimlik numaranız ve cep telefon numaranız kullanmanız yeterli olacaktır. Kefil ve teminat şartı aramayan banka vatandaşın kolayca kredi alması için tüm şartları kolaylaştırıyor. Kefil ya da vade şartı aranmasa da kişinin en az 3 aylık sigortalı çalışan olmasına dikkat edilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP