INGBANK’tan kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi çekmek için şartlar nelerdir?
  • Finans 365
  • Kredi
  • INGBANK’tan kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi çekmek için şartlar nelerdir?

INGBANK’tan kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi çekmek için şartlar nelerdir?

INGBANK'ın müşterilerine özel sunduğu bu ihtiyaç kredisini temin etmek için banka sizden öncelikle 18 yaş şartı istiyor. 18 yaşı geçmiş her kişi diğer şartları da sağlamakla beraber bu ihtiyaç kredisini sorunsuzca kullanabilmekte. Peki bu diğer şartlar nelerdir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
INGBANK’tan kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi çekmek için şartlar nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi çekme talebinizin olumlu değerlendirilmesi için gerekenler

Kredi başvurunuzun INGBANK tarafından olumlu olarak değerlendirilebilmesi için banka sizden bir kaç ufak talepte bulunuyor. INGBANK bunları değerlendirme koşulları olarak adlandırıyor. Değerlendirme koşullarının içinde ise daha önce kullanış olduğu kredi veya kredi kartı harcamalarını düzenli ödemiş mi, diğer bankalardan aldığı kredi ve diğer harcama miktarları ile aldığı ücret arasında dengesel bir bağlantı var mı, INGBANK İhtiyaç Kredisi‘ni kullanacak kişi Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası arşiv istihbaratında sorun var mı yok mu, haciz kaydı var mı yok mu gibi sorular yer almakta.

Krediyi çekmek için başvuruda bulunurken ne tür belgeler gereklidir?

INGBANK’ın müşterilerine münhasır olarak hizmete açtığı düşük faizli, en uygun olan ihtiyaç kredisine başvururken günlük olarak üzerinizde taşıdığınız bir nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliye bile yeterlidir.

Kampanyanın koşulları nedir?

INGBANK İhtiyaç Kredisi için dosya masrafı olarak alınacak kredi tutarının yüzde 0,5’ini hesaplamıştır. Findeks tarafından verilen kredi notu 1600 – 1799 arası olan müşteriler yüzde 1,59 faiz oranında krediden faydalanabilirken diğer notlar için farklı faizler sunulmakta. Notu 1800-1849 arası olanlar yüzde 1,54 oranından faydalanabilirken 1850 ve üzeri olan INGBANK müşterileri yüzde 1,49 oranında faiz ile işlemlerini yürütebilmekteler.

e-Kredi’nin maliyet tablosu nedir?

Örneğin 15,000 TL’lik bir kredi tutarının 48 ay vade ile işlem yapacağı koşullarda INGBANK’ın yüzde 1,49 aylık faiz oranının yıllık faizi yüzde 17,78 olarak banka tarafından hesaplanmıştır. Belirtilen koşullarda aylık taksit ise 468 TL 17 kuruş olacaktır. Bu miktarda bir kredinin çekilmesi için potansiyel kullanıclardan 75 TL kredi tahsis ücreti talep edilmektedir. Kredinin total sigorta bedeli ise 623 TL 40 kuruştur.

Mini kredinin maliyet tablosu nedir?

Kredi tutarının 5000 TL, faizin yüzde 1,84 ve vadenin 48 ay olduğu bir INGBANK İhtiyaç Kredisi alımında tahsis ücreti olarak 25 TL talep edilmektedir. Aylık taksik miktarı ise sadece 169 TL 98 kuruştur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP