Halkbank’tan Çevre Dostu Enerji Destek Kredisi

Halkbank’tan Çevre Dostu Enerji Destek Kredisi

Halkbank, müşterilerine sağladığı Enerji Destek Kredisi ile yenilenebilir olan enerji türlerinin kullanımını arttırmayı amaçlıyor. Müşterilerini, çevre dostu ürünleri kullanmaya ve gereksiz enerji sarfiyatının önlenmesi için duyarlılığa teşvik eden Halkbank, sağladığı Enerji Destek Kredisi ile müşterilerini çevre dostu olan elektronik vb. çeşitli eşya çeşitlerinin kullanımına yönlendiriyor ve enerji tasarrufu imkanlarını fark etmelerini olanaklı kılıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
Halkbank’tan Çevre Dostu Enerji Destek Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkbank müşterileri, bu kredi sayesinde enerji tasarrufu yaparak kendi ekonomilerine de katkı sağlayabiliyor. Halkbank’ın Enerji Destek Kredisi’nin vade imkanları 48 aya kadar çıkabiliyor ve herhangi bir tahsis ücreti ödemeksizin temin edilebiliyor.

Halkbank Enerji Destek Kredisinin Kullanım Alanları ve Avantajları

Halkbank’ın müşterilerine sunduğu Enerji Destek Kredisi, yüzde 1,07 seviyesindeki bir faiz oranı ile en fazla 48 aylık vade genişliği ile verilmektedir. Halkbank müşterileri, Halkbank tarafından belirtliten kullanım alanlarında harcama yapacak olmaları koşuluyla, en fazla 50 TL tutarında olabilen Enerji Destek Kredisi’nden faydalanabilirler. Halkbank Enerji Destek Kredisi, A+, A++ veya A+++ olarak sınıflandırılmış ve yüksek enerji verimliliği için özel olarak tasarlanmış olan çok çeşitli beyaz eşyaların alımında kullanılabildiği gibi, doğalgaz tesisatı yaptırımı sırasında, çeşitli yalıtımlı pencere ve doğrama sistemlerinin yaptırımı sırasında, ısı tasarrufu amacı ile yapılan dış cephe mantolamaları sırasında, evlerin duvarlarına, tavanlarına veya zeminlerine ses, ısı, su veya yangın yalıtımı yaptırımı sırasında, çatı veya kapı sistemlerinin yenilenmesi sırasında, ev tadilatları için ihtiyaç duyulan gerekli malzemelerin alımında, verimli ve tasarruflu aydınlatma sistemlerinin alımı sırasında veya sıcak su tesisatlarının yapım aşamaları sırasında kullanılabilmektedir. Bunlara ek olarak, motorlu taşıtlara LPG taktırmak amacı ile de Halkbank’ın Enerji Destek Kredisi kullanılabilmektedir.

Halkbank Enerji Destek Kredisi’ne Başvuruda bulunmak İçin

Halkbank Enerji Destek Kredisine, Halkbank şube veya ATM’lerinden yada Halkbank’ın internet sitesinden başvurulabilir. Bununla beraber, Halkbank’ın sağladığı Enerji Destek Kredisi’nden faydalanabilmek için, Halkbank’ın telefon bankacılığı hizmeti de kullanılabilmektedir. Halkbank’ın Enerji Destek Kredisi’ne başvurmak için, üzerinde Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası yazan bir kimlik belgesi gerekmektedir. Ayrıca, Özel sektör çalışanları için maaş bordrosu, şirket imza sirküleri ve SGK aracılığı ile temin edilebilen hizmet döküm belgesi, emekli vatandaşlar için SGK Emeklilik Belgesi yada Emekli Hesap Cüzdanı, serbest meslek sahipleri için Şirket Vergi Levhası, güncel Hesap İşletim Özeti, Yıllık Gelir Vergisi’nin beyannamesi ve ticari sicili gösteren Ticaret Sicil Gazetesi, tarım ile uğraşan vatandaşlar için ise Çiftçilik Belgesi, Arazi Tapu Belgesi fotokopileri ve Müstahsil Makbuzları da Enerji Destek Kredisi’ne başvuruda bulunmak için gerekli olan belgeler arasındadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP