DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Evden Çıkmadan Para Kazanmak İsteyenler İçin Beklenen O Açıklama Geldi
  • Finans 365
  • Finans
  • Evden Çıkmadan Para Kazanmak İsteyenler İçin Beklenen O Açıklama Geldi

Evden Çıkmadan Para Kazanmak İsteyenler İçin Beklenen O Açıklama Geldi

Pandemiden sonra koşullar esnetilse de evden para kazanma fikri iyiden iyiye yerleşti. İŞKUR evde paketleme yaparak para kazanma fırsatını vatandaşlara sundu. Kadın erkek herkesin yapabileceği işin detayları belirlendi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
Evden Çıkmadan Para Kazanmak İsteyenler İçin Beklenen O Açıklama Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR’un desteklediği proje ile her kesimden işsiz vatandaş iş imkanına kavuşmuş olacak. Başvuru şartlarını yerine getirip başvuruyu tamamlayan kişiler bu işi kolaylıkla yapabilecek. Doldurulan formlar incelendikten sonra gerekli açıklamalar da yapılacak. Paketleme işinin kapsamında nikah şekeri, sabun, tel toka gibi paketle satılması gereken ürünler mevcut. Ülke ekonomisine de katkıda bulunacak bu iş ile özellikle kadınların iş gücüne katılımı bu sayede artacağı tahmin ediliyor. Cinsiyet farkı gözetmeden yapılacak işte kadınların daha aktif katılım göstermesi bekleniyor.

Bilgileri Doğru Vermelisiniz

Başvurular bulunulan adrese en yakın İŞKUR üzerinden yapılması planlanıyor. Şubelere giderek kayıt formu doldurulması gerekiyor. İŞKUR’a kayıtlı değil iseniz ilk etapta kayıt olmanız devamında evde ek iş formunu doldurmanız gerekmektedir. Formu ve kayıdı işi yapacak olan kişinin doldurması isteniyor. Formun doldurulmasından sonra kabul aldıysanız hızlı şekilde eğitim verilmesi tasarlanıyor. Eğitimin ardından verilecek sertifika ile ülkenin dört bir yanında bu işi yapabilirsiniz. Bu süreçte kuruma verdiğiniz telefon numarasının doğru olduğuna emin olmalısınız. Çünkü size gelecek SMS ile kayıt olup olmadığınızı öğrenecekseniz. Ev hanımları sadece paketleme işi yaparak değil gömlek yakası dikme, peçete halkası oluşturma gibi alanlarda da çalışabilir. Form doldurma, eğitimler kısmında bu detaya dikkat etmeniz gerekiyor. 1000 TL ve üzeri gelir de sizleri bekliyor olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP