DOLAR

32,3873

0.19%
EURO

35,0643

-0.07%
ALTIN(gr)

2.325,36

0,27%
BİST 100

%
Yasak Elma’da Çok Konuşulan Ölüm Sahnesi! Halit Ergun Karakterini Niye Öldürdüler!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yasak Elma’da Çok Konuşulan Ölüm Sahnesi! Halit Ergun Karakterini Niye Öldürdüler!

Yasak Elma’da Çok Konuşulan Ölüm Sahnesi! Halit Ergun Karakterini Niye Öldürdüler!

Yasak Elma dizisi bu hafta neden herkesi şoka uğrattı? Hangi ünlü oyuncunun ölümü çok konuşuldu? Ünlü isim diziden neden ayrılmak zorunda kaldı? Detaylar haberimizin devamında..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:44
Yasak Elma’da Çok Konuşulan Ölüm Sahnesi! Halit Ergun Karakterini Niye Öldürdüler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasak Elma dizisi geçtiğimiz gün 85.bölümüyle ekranlara geldi. Yasak Elma’da Talat Bulut’un oynadığı sosyal medyada çokça Halit Argun dönemi kapandı. Yıldız’ı evden atmak isteyen Halit, eski eşine şiddet uygulayınca hemen Ender ve Şahika araya girdi. Yaşanan boğuşma anındaysa Halit merdivenlerden yuvarlanarak öldü. Yasak Elma’nın yeni bölüm fragmanı da hemen ardından yayınlandı. Fragmanda Ender, Şahika ve Yıldız, Halit’in ölümüyle alakalı emniyette sorguya çekiliyor. Fakat kendi aralarında anlaşan üçlü aynı ifadeyi veriyor.

Başrollerinde Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam , Gökhan Alkan, Can Nergis, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade’nin gibi isimlerin oynadığı Yasak Elma dizisi 85.bölümüyle 16 Kasım Pazartesi günü ekranlara geldi. Yasak Elma son bölümünde Halit Argun’un ölümü damga vurdu. Yalıya gelen Yıldız’ı atmaya çalışan Halit, eski eşine şiddet uyguladığı sırada kavgayı gören Ender ve Şahika’nın araya girmesi ile arbede daha da büyüdü. O anlardaysa Halit merdivenlerden yuvarlanarak kanlar içinde kaldı. Dizide 85 bölümdür başrol oynayan Talat Bulut da son bölümle beraber veda etti.

İşte Çok Beklenen Fragmanda Yaşananlar!

Yasak Elma’nın 23 Kasım Pazartesi ekranlara gelecek olan 86. yeni bölümünden heyecanlı bir fragman yayınlandı. Yasak Elma 86.bölüm fragmanında, polis Halit Argun’un ölümünü hakkında soruşturma yapıyor. Olay anında orada olan Yıldız, Ender ve Şahika ise yaşananın bir kaza olduğunu söylüyor. Yeni bölümde neler olacağı merak konusu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP