Sosyal Hayatı Destek Kredisinin Detayları Paylaşıldı Aylık Ödeme Miktarı İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi

Sosyal Hayatı Destek Kredisinin Detayları Paylaşıldı Aylık Ödeme Miktarı İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi

Pandeminin oluşturduğu ağır tahribatın ardından normalleşme sürecine giren vatandaşlar nakit para konusunda sıkıntılar yaşamaya devam ediyor. Bankalar ise art arda düşük faiz oranlı kredi kampanyalar ile vatandaşları rahatlatmaya çalışıyor. Halk Bank Sosyal Hayatı Destek kredisiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarınyararlanacağı yeni kredi kampanyasını duyurdu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:44
Sosyal Hayatı Destek Kredisinin Detayları Paylaşıldı Aylık Ödeme Miktarı İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anlaşmalı Firmalardan Rahatlıkla Alışveriş Yapabilirsiniz

Sosyal Hayatı Destek Kredisi ile 30 bin TL’ye kadar kredi çekme imkanınız bulunmaktadır. Aylık 343 TL ödemesi olan kredinin özellikle ihtiyaç sahiplerinin başvurmasını talep ediyor. Yapılan hesaplamaya göre binlerce vatandaşın bu krediden faydalanabileceği açıklandı. Uzun vade imkanlarına ek olarak düşük faiz imkanını da beraberinde bulunduran kredi normalleşmeye çalışan vatandaş için kurtarıcı niteliğinde. Farklı ödemeler için kolaylıkla kullanabileceğiniz krediyi, çeyiz eşyaları, küçük ev aletleri, ev tekstil ürünleri, beyaz eşya, elektronik aletler alımında da değerlendirebilirsiniz.

36 ay vadeye kadar ödeme planı oluşturan bankanın belirlediği limit 30 bin TL. Maksimum limit olarak 30 bin TL belirlenirken minimum tutar olarak 3 bin TL ödeme yapmayı planlıyor. Belirlenen seçeneklerdoğrultusunda ise aylık ödeme miktarı 343 TL olarak hesaplandı. Başvurusu onaylanan vatandaşların bu krediyi anlaşmalı firmalarda kullanma hakkı bulunuyor. Telefon ya da bilgisayar kapsam dışı bırakılırken diğer elektronik cihazlar için kısıtlama bulunmuyor. Anlaşmalıolunan firmalardan bir kısmı ise vatandaşla paylaşıldı. Buna göre, Accel Bisiklet Sanayi, Adopen Plastik ve İnşaat Sanayi A.Ş, Alfemo, Arçelik, Armis Yatak, Artemis Yatak Bellona Mobilya, Bürosit Büro Malzemeleri ,Çilek Mobilya gibi firmalardan çektiğiniz krediler kapsamında alışveriş yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP