DOLAR

32,5881

0.29%
EURO

34,7575

0%
ALTIN(gr)

2.491,12

0,28%
BİST 100

%
Bankaların Kara Listesinde Olanlara Son Fırsat Milyonlarca Kişi Bunu Bekliyordu

Bankaların Kara Listesinde Olanlara Son Fırsat Milyonlarca Kişi Bunu Bekliyordu

Kredi notu düşük olan, bankaların kara listesinde bulunan vatandaşlar için dev hizmet Deniz Bank’tan. Banka 180 aya varan kredi imkanı sunacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:44
Bankaların Kara Listesinde Olanlara Son Fırsat Milyonlarca Kişi Bunu Bekliyordu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların kurtarıcıları şu sıralar kredi. Banka banka gezen umduğunu bulamayan vatandaşların başında birde kara listeye girme derdi var. Kredi notu düşük olan vatandaşların daha da fazla mağdur olmaması için Deniz Bank bir yenilikle geliyor. Kredi notuna bakmadan 180 aya varan vade ile vatandaşa kredi verilecek. Öncelikle kendi işini kuran girişimcilere yarayacak olan bu kredi kampanyası ardından aşama aşama diğer kesimlere de yayılacak. Kendi işini kuran girişimcilerden de özellikle kırsal alanda iş kuranlar daha şanslı olacak. Pandemiyle beraber kırsala dönüş temalı teşvik primlerinin haberi yapılıyordu. Bu da bunlardan bir olacak.

15 Sene Boyunca Taksit Taksit Ödeme

Faiz oranlarında değişime gitmeyecek olan Deniz Bank %1.05 oranı8nda faiz oranıyla işlemlere devam edecek Kredilendirmenin %100 olacağı söylense de bu durumu belirleyecek olan şeyin arsanın yüzölçümü olduğu da ifade edildi. Bundan dolayı tarlanın ya da bahçenin yüzölçümü doğru şekilde bankaya işletilmelidir. Doğru bilgi verilmediği anlaşıldığında kredinin anında kesilmesi söz konusudur. 15 sene vade imkanı sağlayan banka bu sayede vatandaşın üzerindeki yükleri almış olacak. Başvuruların online ya da bankaya giderek yapılması gerektiği açıklandı Online şekilde internet bankacılığı ya da web sitesini kullanma imkanınız bulunuyor. Ayrıca 7/24 işlem yapma hakkınız saklı. Şubede yapılacak başvuru daha kısıtlı imkanları içinde bulunduruyor. Mesai saatlerinde hizmet veren bankalar müşterilerini o saate kabul ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP