DOLAR

32,5659

0.24%
EURO

34,9555

-0.07%
ALTIN(gr)

2.445,77

0,40%
BİST 100

%
Dünyanın En Zengin Adamı Tescillendi: Jeff Bezos

Dünyanın En Zengin Adamı Tescillendi: Jeff Bezos

Amazon'un kurucusu ve CEO'su Jeff Bezos, dünyanın en zengin adamı olarak tescillendi. 150.2 milyar dolarlık servet ile rekor kıran Bezos'un bugün 1.2 milyar dolar kazandığı öğrenildi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:44
Dünyanın En Zengin Adamı Tescillendi: Jeff Bezos
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amazon’un kurucusu ve CEO’su Jeff Bezos, en zengin iş insanlarından birisi olurken bu ünvanını birkaç ay öncesinde bir üst lige taşıyarak dünyanın en zengin adamı konumuna yükselmişti.

ABD’nin en zengin 2. şirketinin sahibi olan Bezos’un servetine her ay yeni eklemeler yaptığı ve en ufak zarar etmediği, aksine daha fazla satış ve daha fazla genişleme ile artan talep dolayısı ile şirketin hisselerinde de rekor üzerine rekor kırıldığı basına yansımıştı:

Basında paylaşılan haberlerde ABD Başkanı Donald Trump’ın sert ve olumsuz açıklamalarına rağmen Amazon’un kurucusu ve CEO’su Jeff Bezos‘un servetinin kritik bir seviyede arttığı açıklandı.

150.2 Milyar Dolar Servet

Amazon’un kurucusu ve CEO’su Jeff Bezos’un net serveti bugün 1.2 milyar dolar daha artarak 150.2 milyar dolara yükseldi.

Dünyanın en zengin adamı konumuna yükselen Bezos’un gelecek yıllarda Başkan Donald Trump görevde olduğu sürece bu servetini korıuyup koruyamayacak olduğu merak konusu.

Birçok ürün satışı yapan ve birçok ülkeye aktif olarak ürün gönderimini başarı ile gerçekleştiren e-ticaret devi Amazon’un Türkiye’de de yakın zamanda olmasa bile gelecek birkaç ay içerisinde deposu ve ardından genel merkezini açabilecek olduğuna dair iddialar bir süredir piyasada dolaşıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP