DOLAR

32,6009

0.38%
EURO

34,8724

0.39%
ALTIN(gr)

2.493,96

0,40%
BİST 100

%
Başvuran Emeklilere 1.500 Lira Ödeme Yapılıyor!

Başvuran Emeklilere 1.500 Lira Ödeme Yapılıyor!

Emekli vatandaş mevcut salgın krizi nedeniyle ekonomik olarak büyük bir geçim sıkıntısının içine düştüler, bu fırsat kampanyasıyla emeklilere tek seferlik 1.500 lira ödeme yapılacak, promosyon olarak tek seferlik verilen bu para nasıl alınır? Kimler bu durumdan yararlanabilir? İşte konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:44
Başvuran Emeklilere 1.500 Lira Ödeme Yapılıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs vatandaş ekonomisi üzerinde büyük bir tehdit oluşturuyor bu nedenle pandemi dönemi sonrası devlet yardımları arttırılarak vatandaşın yükü biraz olsun kalktı, emekli vatandaşlara bu zorlu günlerde 1500 TL ek ödeme yapılacak. Promosyon ödemesi adı altında yapılacak bu ödemeler sayesinde emekli vatandaşlar ekonomik olarak biraz olsun rahatlayacaklar. Emeklilere promosyon ödemeleri bankalar tarafından yapılacak, hangi banka promosyon ödemesi yapıyor? Hangi şartlara karşın promosyon ödemesi alınabilir?

Kimler Promosyon Ödemesi Alabilir?

Emekliliğe hak kazanmış emekli maaşı alan vatandaşlar için sağlanan bu fırsat 3 yıl süreyle aynı bankada kalma sözü veren vatandaşlara promosyon ödemesi adı altında ek ödeme sağlanmakta, ilk promosyon ödeme dönemini kaçıran emekli vatandaşlar için 2. Promosyon dönemi fırsatı sağlanıyor.

Hangi Bankalar Promosyon Ödemesi Yapıyor

Bu haberi duyan vatandaşlar hangi bankaların promosyon ödemesi yaptığını araştırmaya başladılar. Garanti BBVA bankasından emekli maaşını alan vatandaşlar üç yıl boyunca bu bankadan maaş almaya devam ederse herhangi bir ek işlem yaptırmasına gerek kalmadan 1500 liralık promosyon alma hakkına sahip olur. Alınacak promosyon miktarı maaş miktarına göre değişiklik göstermektedir. Şekerbank’ta üç yıl boyunca maaşı bankalarına taşımanız şartını karşılamanız durumunda promosyon ödemesi yapmaktadır. Yapı Kredi Bankası emeklilik paketi adını verdiği paketi altında emekli maaşını üç yıl süreyle banka üzerinden alacak vatandaşlara promosyon ödemesi yapmakta.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP