DOLAR

32,5533

0.02%
EURO

34,8819

-0.02%
ALTIN(gr)

2.428,81

-0,04%
BİST 100

%
Star TV’de Ünlüler Geçiti Olacak Yılbaşı Coşkusu Ekranlardan Taşacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • Star TV’de Ünlüler Geçiti Olacak Yılbaşı Coşkusu Ekranlardan Taşacak

Star TV’de Ünlüler Geçiti Olacak Yılbaşı Coşkusu Ekranlardan Taşacak

Türk Müziğinin birçok ismi İbo Showda buluşmaya devam ediyor. Başladığı günden itibaren sanatçıların tümüyle yayın gerçekleştirildi. İzleyiciler de program esnasında oldukça eğleniyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:45
Star TV’de Ünlüler Geçiti Olacak Yılbaşı Coşkusu Ekranlardan Taşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir efsane olan İbo Show yılbaşında da farkını konuşturmayı sürdürecek. Ünlü isimlerin davetli olduğu programda eğlence yeni yılın ilk saatlerine kadar sürecek. Ortak yayın yapılması planlanırken birçok kanalda İbrahim Tatlıses farkı ve kalitesi konuşulacak. İbrahim Tatlıses sevilen şarkılarını da seslendirecek. Konukları ile girdiği diyaloglarda güldüren İbrahim Tatlıses yılbaşında da sevenlerine seslenmeye devam edecek. Programın bomba konuğu olan Diva Bülent Ersoy yılbaşında herkesi ekrana kilitleyecek. Şarkıların mermi gibi işleyeceği akşamda çok eğlenceli şarkılar da seslendirilecek. Hande Yener’in ve diğer sürpriz konukların katılımıyla eğlence üst düzey yaşanacak.

Yeni Yıla Pozitif Girmek Program Seçeneğinize Bağlı

İbo Show sadece yeni yıla kadar devam etmeyerek eğlenceyi yeni yıldan sonraki dakikalara da aktarmaktadır. İbo Show’un ardından yerli film seyredebilirsiniz. İbo Show’un hareketli ortamından sonra sakinleşmek için Türk Filmi izlemek doğru bir seçenek olabilir. Türk filmi ile geceyi noktaladığınızda gününüzün agresif geçme ihtimali yok. Ancak gülmek eğlenmek devam etsin diyorsanız Demet ve Alişan’ın ortak sundukları programı izleyebilirsiniz. Tekrarının da yayınlanacağı programda Alişan ve Demet Akalın birbirini çok iyi tamamlıyor. İkisi de enerjisi sempatik tavırları ile dikkat çeken ikili sabah programlarını da aynı içtenlikle devam ettiriyorlar. Yılbaşı gecesi için kendine iyilik yapmak isteyen ve çok gülüp yeni yıla mutlu girmek isteyenler filmin ardından Sabah Sabah programını izleyebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP