Yapı Kredi’den Eşit Taksitli Ticari Kredi Fırsatı

Yapı Kredi’den Eşit Taksitli Ticari Kredi Fırsatı

1994 yılında kurulan Yapı Kredi, Türkiye’nin 4’üncü büyük özel bankasıdır. Perakende bankacılık alanında ise Türkiye’nin ulusal anlamda ilk özel bankası konumunda olan Yapı Kredi, 31 Aralık 2016 tarihindeki verilere göre, toplamda 286,5 milyar TL’lik bir aktif konsolite hacmine sahiptir.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:45
Yapı Kredi’den Eşit Taksitli Ticari Kredi Fırsatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müşteriyi temel alan bir bankacılık perspektifine sahip olan Yapı Kredi, yeniliklere sadece ayak uyduran değil, aynı zamanda yenilikleri gerçekleştirmesi ile de bilinen bir bankadır. Bütün markalar bazında Türkiye’nin en büyük değere sahip olan 10 markasından bir tanesi olan Yapı Kredi, bankalar bazında nakit ve nakit dışı ölçekler bakımından toplam pazarın yüzde 10,5’ini elinde bulundurmaktadır.

Eşit Taksitli Ticari Kredi

Yapı Kredi, KOBİ ve benzeri şahıs işletmesi sahiplerinin her türlü finansal ihtiyacını ve nakit sıkıntısını karşılamak amaçlı geliştirdiği Eşit Taksitli Ticari Kredi imkanı ile, işletmelere zor durumlarında veya çeşitli ihtiyaç durumlarında yardımcı oluyor. Geniş vade seçenekleri ve son derece düşük faiz olan oranları ile işletme sahibi olan müşterilerinin sürekli yanında olan Yapı Kredi, Eşit Taksitli Ticari Kredi ile faiz oranları ve vade seçeneklerinin sınırlarını daha da genişletiyor ve işletme sahibi müşterilerine şubeye gitmeleri veya herhangi bir özel talimat göndermeleri gerekmeksizin, Yapı Kredi internet şubesi aracılığı ile şahsi işletmeleri için kredi alabilme olanakları sunuyor. Yapı Kredi’nin işletme sahibi ve KOBİ’lere sağladığı bu ayrıcalık, müşterilerinin kişisel kredi limiti üzerinden ve kredi limiti sınırları içerisinde gerçekleşebiliyor. Şahsi işletme sahiplerinin, Yapı Kredi’nin internet sitesine üzerinden şahsi hesaplarına girerek başvurabilecekleri Eşit Taksitli Ticari Kredi imkanı, ulaşılması son derece kolay olan ticari kredi fırsatlarına müşterilerinin tek tık ile ulaşmasını olanaklı kılıyor.

Eşit Taksitli Ticari Kredi Detayları

YapıKredi, Eşit Taksitli Ticari Kredi hizmeti ile müşterilerine 200 bin TL’ye varan ve 36 aya kadar vade seçeneklerini olanaklı kılan kredi imkanları tanıyor. Eşit Taksitli Ticari Kredi’nin faiz oranları ise işletme sahibi Yapı Kredi müşterilerinin geri ödeme konusunda gösterdiği performansa ve alınacak olan teminatların yapısına göre farklılıklar gösteriyor. Kampanyadan yararlanabilmek için şahıs işletmesi sahibi olan bir Yapı Kredi müşterisi olmak ve Yapı Kredi’nin internet sitesine üye olmak gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP