Emekliye Sürpriz Destek! Başvuru Süresi Başladı

Emekliye Sürpriz Destek! Başvuru Süresi Başladı

Ekonominin olumsuz olarak gittiği enflasyonun günden güne arttığı şu dönemlerde emeklilerde kemer sıkmaktan bunalmıştı. Sevindirici haber o bankadan geldi. Büyük banka kefilsiz şartsız tüm vatandaşlara kredi vereceğinin müjdesini verdi. Detaylar haberimizde..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:45
Emekliye Sürpriz Destek! Başvuru Süresi Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Aktif Bank müşterilerine kolay kredi vermekle bilinen büyük bankalar arasındadır. Ödeme kolaylığı ve düşük faiz oranlarıyla pek çok insan Aktif Bank’tan kredi almakyı tercih etmektedir. Son günlerde zorlu ekonomik süreçlerden dolayı banka yeni bir karar aldı ve kolay ihtiyaç kredisi alabilme yolunu açtı. Yalnızca bir sms ile kolay kredi çekebilmenin rahatlığından yararlanmak isteyen vatandaşlar telefonlarına sarılarak bu haktan yararlanmak için sıraya girdi.

Aktif Bank’tan Emekliye 80.000 TL

Tüm emekli vatandaşları düşünen Aktif Bank bu zor zamanda halkın yanında olmayı seçti. Ve başvuran herkese kolay kredi sistemini geliştirdi. Kredi başvurusu da sanıldığından daha kolay. Eğer emekliyseniz ve acil nakit ihtiyacınız varsa ptt üzerinden bunu kolayca halledebilirsiniz. 80.000 TL’lik kredi için telefonunuzun mesaj bölümüne PTT yazıp boşluk bırakın ardından T.C. numaranızı yazın ve 3050’ye gönderin. Başvurunuz onaylanır onaylanmaz sizinle iletişime geçip ödeme seçenekleri ve vadeleri sizinle detaylı bir şekilde konuşulacaktır. Fikir sahibi olduktan sonra istediğiniz herhangi bir taksit yöntemini seçebilirsiniz. Kredi faiz oranlarını %3’ün altında tutarak cazip bir teklif sunan bankanın şimdiden çok fazla müşterisi olmaya başladı. Daha fazlasını öğrenmek isteyen vatandaşlar Alternatif Bank sitesini ziyaret ederek veya müşteri temsilcisini arayarak detayları öğrenebilir ve kendine en uygun yöntemde kredi çekmeye hak kazanabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP