a28 Ağustos 2020 Piyasalarda Son Durum!

a28 Ağustos 2020 Piyasalarda Son Durum!

25 Ağustos 2020 de altına yapılan fren etkisi devam ediyor. Müdahale edilen altın, iç piyasada da satış fiyatlarını geriye düşürdü. Geçtiğimiz haftalarda 500 TL bandını aşan altın şu sıralarda gram olarak 450 TL den işlem görüyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:45
a28 Ağustos 2020 Piyasalarda Son Durum!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altın Yükselişine FED den müdahale geldi, Altının Ateşi Düşüyor mu?

Altın, yatırımcıların güvenli limanı olmaya devam ediyor. Özellikle uzun vadeli tasarruf sağlamak isteyenler için altın cazip bir yatırım aracı olmaya devam ediyor.

Serbest piyasada şu anki fiyatlar ateşin düştüğünü gözler önüne seriyor.

Gram Altın 458,77 TL den işlem görüyor.

Çeyrek Altın 750,88 TL den,

Cumhuriyet 3.085.00 TL den işlem görmeye devam ediyor.

Altın almak isteyenler bu düşüşün devam edip etmeyeceğini merakla bekliyor. Yapılacak olan yatırımlardan kar etme isteğiyle bekleyen alıcılar, gün boyu serbest piyasayı takip ediyorlar.

Uluslar arası yeni bir kriz oluşması halinde gram altındaki hareket tekrardan yukarı yöne geçebilir. Bu durumda yatırımcılar öncelikle nasıl bir alım yapmayı planlayacaklar sorusu öne çıkıyor. Şayet orta ve uzun vadede bir altın yatırımcısı olunacaksa düşen grafiklerde kademeli alımlar ile değerlendirilebilir.

Satış için tekrar yükselmeyi beklemek ve bu doğrultuda sabırlı olmak kazancı arttıracaktır. Anlık alım satımlar kar amaçlı gözükmediği için yatırımcının fiyatları takip ederek hareket alması daha doğru bir seyir olacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP