Vakıfbank’ın Müşterilerine Binbir Ayrıcalık İle Sunduğu Ticari Kredileri!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Vakıfbank’ın Müşterilerine Binbir Ayrıcalık İle Sunduğu Ticari Kredileri!

Vakıfbank’ın Müşterilerine Binbir Ayrıcalık İle Sunduğu Ticari Kredileri!

Vakıfbank, müşterilerine Vakıfbank Ticaret Kredisi adı altında 8 farklı ana başlıkta, onlarca kredi sunmakta. Bunun büyük bir kısmını ise nakit krediler oluşturmakta.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:45
Vakıfbank’ın Müşterilerine Binbir Ayrıcalık İle Sunduğu Ticari Kredileri!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nakit Krediler

Vakıfbank’ın sunduğu nakit kredi ayrıcalığını 6 başlıkta toplamış durumda. Bunların arasından en büyük talep görenler hiç şüphesiz taksitli krediler.

Taksitli krediler ise kendi arasında 4 alt kredi oluşturmakta. Bunlardan İşletme İhtiyaç kredisi olarak adlandırılan kredi türü, firmanın ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor ve firmanın finansal özelliklerine ve döngüsüne zorluk çıkarmayacak şekilde ödeme planı çıkarılarak karşı taraf mağdur edilmiyor. Başka bir taksitli kredi alt başlığı olan Ticari Araç kredisinde ise Vakıfbank, “Araç alacaksınız beklemeyin, gelin!” diyor. Araç alımlarını bankanın finanse ettiği kredi türünde ödeme planını ise siz belirliyorsunuz.

Diğer 2 tür ise İşyeri edindirme ve Hammadde alım kredileri. Bunlarda da farklı vade ve ödeme seçeneklerinin sunulduğu hizmette geri ödeme konusunda büyük kolaylık var!

Diğer Krediler de 9 ayrı alt kredi dalı ile incelenmekte. Piyasa koşullarını göz önüne alarak sizi yormadan bir ödeme planı hazırlayan bu, diğer krediler olarak adlandırılan Vakıfbank Ticaret Kredisi türünde ise spot, rotatif, iskonto ve KOSGEB destekli kredi türleri gibi türler yer almakta.

Döviz kredileri ise adından da anlaşılacağı üzere amacı gayet belli krediler. Döviz kredisi, bir yıldan uzun vadeli kredilerdir ve vergi, harç gibi istisnaları bulunmamaktadır. Ayrıca ihracat kredisi de bu başlıkta bulunurken bu kredi türü için ihracat taahhüdünün yerine getirilmesi şartı koşulur. Döviz kredisi kullanamayan firmalar için ise banka Dövize Endeksli krediler hizmetini sunmakta.

Nakit kredilerin 5. ayağını oluşturan Altın kredilerinin amacı Türk Lirası ile altın değeri alımı, fiziki altın temini veya altın ihracatı yapan firmalara yönelik finansal kolaylık sağlamaktır.

Banka ayrıca New York ve Viyana kredilerini sunmakta olup bu kredilerin şartları için şube kaynaklarına danışmak gerekmektedir.

Gayrinakdi Krediler

Gayrinakdi krediler genellikle mektup olarak adlandırılan türlerden (teminat, referans, niyet, yurtdışı) oluşan bir Vakıfbank Ticaret Kredisi türüdür. Bir işin yapılması veya borcun temininin banka tarafından güvence altına alınmasını ifade eden mektup türüne teminat denirken, referans mektubu ise daha çok inşaat-müteahhitlik hizmetine dönük bir hizmettir.

Proje Yatırım Kredileri

Vakıfbank’ın liderliğinde veya diğer bankalarla birlikte kamu ihalelerine yönelik baraj, altyapı, demiryolu vb. projelere sağlanılan finansmanı ifade etmektedir. Ayrıntılı bilgi için banka ile randevu gerekmektedir.

Ticari Kartlar ve Kredileri

Vakıfbank, hizmete sunduğu Ticari Bankomat 7/24 kredisi ile hesabınızın her an kullanıma hazır ve acil nakit ihtiyacınıza dönük hızlı hizmetin verilmesini sağlıyor. Beklenmedik ve ani ihtiyaçlarınızı karşılayan en ideal hizmettir.

Business Card ise iş dünyasına farklı bir yorum getiren bir kart olma konumunda. Bu kart şirket adına alınmakta ve işlemler de şirket adına yapılmakta. Vakıfbank bu kart ile nakit taşıma riskini ortadan kaldırmayı hedeflemekte.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP